Προϊόντα-Υπηρεσίες

Sold out στο Amazon από την πρώτη ημέρα για το νέο laptop HONOR MagicBook

Το νεανικό brand τεχνολογίας HONOR ανακοίνωσε σήμερα την παγκόσμια διαθεσιμότητα του HONOR MagicBook 15, την τελευταία προσθήκη της σειράς laptop MagicBook, η οποία συνδυάζει καινοτόμα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, νεανικό σχεδιασμό στην πιο προσιτή τιμή στην κατηγορία του.

H ΗΟΝOR κέρδισε σε όλες τις μεγάλες αγορές το εμπορικό «στοίχημα» μπαίνοντας σε μια νέα προϊοντική κατηγορία με ένα πρωτοποριακό προϊόν και ανατρεπτικό μάρκετινγκ και απέσπασε σημαντικές κριτικές τόσο από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά ειδησεογραφικά Μέσα όσο και από τους ίδιους τους καταναλωτές. H σειρά HONOR MagicBook απέσπασε πέντε αστέρια από το ExpertReviews, «η πιο value for money πρόταση στην κατηγορία Laptop σήμερα» από το Trusted Reviews ενώ το περιοδικό CHIP σχολίασε «H απόδοση του είναι εξαιρετική παρόλο τον πολύ ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του».

Το Honor MagicBook 15 ιντσών ξεχωρίζει με την μπαταρία μεγάλης διάρκειας , προσφέρει εντυπωσιακή εμπειρία θέασης χάρη στην FullView οθόνη, ενώ διαθέτει εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Επιπλέον, εξασφαλίζει την ιδιωτικότητά καθώς ενσωματώνει pop-up web camera πάνω στο πληκτρολόγιο. Τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή AMD Ryzen 5 3500U, ο οποίος βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του. Εξοπλισμένο με PCIe NVMe SSD και με 8GB σε DDR4 Dual-Channel RAM, γίνεται το ιδανικό προσιτό business laptop.

Το HONOR MagicBook 15 διατίθεται σε προπαραγγελία στα 599 Ευρώ και με δώρο μέχρι τις 22 Μαΐου τα Magic Earbuds (αξίας 129 Ευρώ) αποκλειστικά στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εδώ.

TAGS:

close menu