Έργα - Εγκαταστάσεις

Σημαντική επιτυχία της Meazon στην αγορά των ΗΠΑ, στην ενεργειακή παρακολούθηση κτιριακών εγκαταστάσεων

Η Meazon ολοκλήρωσε επιτυχών την β’ φάσης αξιολόγησης της Τεχνολογίας της από το Υπουργείο Ενέργειας (Department of Energy) και το General Services Administration των ΗΠΑ.

Η α’ φάση της αξιολόγησης είχε ολοκληρωθεί το 2017 με ανάδειξη της Meazon ως της μοναδικής εταιρείας της οποίας η τεχνολογία πληρούσε τις προδιαγραφές του Υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ σχετικά με την ενεργειακή παρακολούθηση κτιριακών εγκαταστάσεων.

Κατά την β’ φάση αξιολόγησης, οι ενεργειακοί μετρητές της Meazon εγκαταστάθηκαν σε κτίριο του δημοσίου των ΗΠΑ προς επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων της α’ φάσης στο πεδίο. Τα αποτελέσματα απέδειξαν ότι η τεχνολογία της Meazon παρέχει τα επαναστατικά εκείνα χαρακτηριστικά που συνδέονται με το Διαδίκτυο των Πραγμάτων και επιτρέπουν την χρήση τους σε κτίρια με σκοπό την ενεργειακή εξοικονόμηση, την προληπτική συντήρηση και τον επιμερισμό της κατανάλωσης ενέργειας ανά χρήστη.

Τα αποτελέσματα της β’ φάσης αξιολόγησης θα παρουσιαστούν σε ειδικό webinar που θα οργανωθεί για αυτόν τον σκοπό στις 25 Φεβρουαρίου 2021 στις 1μμ ώρα Ανατολικής Ακτής ΗΠΑ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Meazon, Στέλιος Κουτρουμπίνας, δήλωσε:
«Θεωρούμε ως σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία την επιτυχή ολοκλήρωση της β’ φάσης αξιολόγησης της τεχνολογίας μας από το Υπουργείο Ενέργειας και το General Services Administration των ΗΠΑ. Είναι γεγονός πως το δημόσιο των ΗΠΑ αποδίδει βαρύνουσα σημασία σε καινοτόμες τεχνολογίες που αναμένεται να οδηγήσουν τον αγώνα προς την ενεργειακή εξοικονόμηση των κτιρίων στην χώρα τους τα επόμενα χρόνια, δείχνοντας έτσι τον δρόμο και στον ιδιωτικό τομέα.  Αναμένουμε να αποτελέσει εφαλτήριο της ανάπτυξής μας σε αυτή την απαιτητική αγορά» συνεχίζοντας ο κ. Κουτρουμπίνας τονίζει πώς «η Meazon βρίσκεται ήδη στην επόμενη γενιά προϊόντων από αυτά που αξιολογήθηκαν από το Δημόσιο των ΗΠΑ, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά τόσο σε επίπεδο ακρίβειας και επιδόσεων όσο και σε επίπεδο ασύρματης δικτύωσης»

TAGS:

close menu