Εκδηλώσεις

ΣΕΠΒΕ Digital Summit 2023: Προάγοντας τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή

Είκοσι έξι εταιρίες από το χώρο της τεχνολογίας δίνουν το «παρών» στη διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Digital Summit 2023» που διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ). Εκπροσωπώντας διαφορετικούς τομείς των σύγχρονων τεχνολογιών και της εφαρμοσμένης καινοτομίας, οι εκπρόσωποι των 26 εταιριών θα συναντηθούν για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο, σήμερα και αύριο, και θα παρουσιάσουν τις δράσεις που αναπτύσσουν, τις λύσεις που εφαρμόζουν, τα προϊόντα που παράγουν και τις υπηρεσίες που προσφέρουν κατά τη διαδικασία μετάβασης και προσαρμογής στην ψηφιακή εποχή.

Στις εγκαταστάσεις του Porto Palace Hotel & Conference Center, όπου θα φιλοξενηθεί η διήμερη εκδήλωση, οι επικεφαλής των 26 εταιριών θα περιγράψουν επίσης τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται, τις δυσκολίες που εγείρονται και τα οφέλη που προκύπτουν κατά την ενσωμάτωση αλλαγών στον τρόπο παραγωγής, οργάνωσης και λειτουργίας των επιχειρήσεών τους «Η νέα πρωτοβουλία του ΣΕΠΒΕ διαμορφώνει βήμα εποικοδομητικού διαλόγου και δημόσιας ανταλλαγής εμπειριών.

Απευθύνεται δε τόσο σε εταιρίες πληροφορικής όσο και σε επιχειρήσεις άλλων κλάδων της οικονομίας που αναζητούν συνεργασίες για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών νέας τεχνολογίας. Ταυτοχρόνως, προσελκύει το ενδιαφέρον ακαδημαϊκών και ερευνητικών ιδρυμάτων, όπως και φορέων της επιχειρηματικής κοινότητας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

TAGS:

close menu