Επιχειρήσεις

SAP: Ο Μάνος Ραπτόπουλος πρόεδρος στη νέα διευρυμένη περιοχή ΕΜΕΑ

Στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων του, ο κ. Ραπτόπουλος θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη 14.000 εργαζομένων  σε 53 γραφεία

Η SAP διόρισε τον Μάνο Ραπτόπουλο ως Πρόεδρο για τη νεοσυσταθείσα περιοχή EMEA, η οποία περιλαμβάνει Ελλάδα, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ιρλανδία, Ολλανδία, Δανία, Νορβηγία, Σουηδία  Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο, ολόκληρη τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Στο πλαίσιο των νέων καθηκόντων του, ο κ. Ραπτόπουλος θα είναι υπεύθυνος για την επίβλεψη 14.000 εργαζομένων  σε 53 γραφεία, εξυπηρετώντας πελάτες  σε 90 χώρες- σε μια περιοχή κομβικής  σημασίας για την εταιρεία.

Στο παρελθόν, ο κ. Ραπτόπουλος διετέλεσε Περιφερειακός Πρόεδρος της SAP EMEA South, η οποία θα υπάγεται πλέον στη νέα περιοχή.

Ο Μάνος Ραπτόπουλος διαθέτει πολυετή εμπειρία και έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία στη SAP από το 1998, οπότε και εντάχθηκε για πρώτη  φορά στους κόλπους της εταιρείας, έχοντας αναλάβει σημαντικούς ρόλους σε τομείς όπως Γενική Διοίκηση, Πωλήσεις και Συμβουλευτική, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο κ. Ραπτόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

TAGS:

close menu