Έργα - Εγκαταστάσεις

Regate Effective – Field Marketing επιλέγει η Vitex

H Regate, μέλος του Ομίλου SOFTONE, επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Vitex, υλοποιώντας τη λύση Regate Effective – Field Marketing.

Η Vitex, η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία χρωμάτων, με συνεχή παρουσία από το 1932 στην εγχώρια αγορά αλλά και σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχοντας ως βασικό γνώμονα την καινοτομία, εμπιστεύεται το Regate Effective SFA εδώ και 5 χρόνια, για να παρέχει στους πωλητές της, τις πληροφορίες που χρειάζονται ώστε να εκτελούν άμεσα, εύκολα και οικονομικά τις εργασίες τους. Έχοντας πετύχει αύξηση της παραγωγικότητας, εκμηδενισμό των λαθών και βελτίωση στην εξυπηρέτηση των πελατών της, προχωράει στην περεταίρω αναβάθμιση της λειτουργία της, με τη λύση Regate Effective Field Marketing.

Με την εγκατάσταση του Regate Effective Field Marketing, η Vitex έχει πλέον μια ολοκληρωμένη real-time εικόνα της αγοράς ανά σημείο, αφού της επιτρέπει να συλλέγει εύκολα και γρήγορα στοιχεία όπως τιμές, καταγραφές στοκ, ελλείψεων, ανταγωνισμού, παγίων ή ακόμα και ειδικών προωθητικών ενεργειών, βοηθώντας την να ανταποκριθεί άμεσα στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον και να μεγιστοποιήσει τις πωλήσεις της.

Με δυνατότητες όπως διαχείριση γκάμας (assortment), διαχείριση ομάδων, μεγεθών και τυπολογιών καταστημάτων, αλλά και υποστήριξη λειτουργιών όπως παρακολούθηση τιμών και ελλείψεων στοκ και στοκ ραφιού και αποθήκης, το Regate Effective Field Marketing είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο κάθε σύγχρονης επιχείρησης καταναλωτικών προϊόντων.

TAGS:

close menu