Στρατηγική Συνεργασία

Public, Tailwind και Unlimitail συνεργάζονται για την ανάπτυξη των Retail Media λύσεων του κορυφαίου retailer

Η Tailwind, εξειδικευμένη εταιρία Marketing & Retail Media τεχνολογίας του ομίλου TDG, και η Unlimitail, κορυφαία εταιρία στο χώρο των Retail Media στην Ευρώπη και στην Λατινική Αμερική, επεκτείνουν την επιτυχή στρατηγική τους συνεργασία υποστηρίζοντας τη δημιουργία των Public Ads, της Retail Media λύσης των Public, δημοφιλή omnichannel retailer σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με τα Public Ads, τα Public προσφέρουν τη δυνατότητα σε brands και προμηθευτές να εκμεταλλευτούν την κάλυψη και τα πλούσια δεδομένα των καναλιών επικοινωνίας του, για να προωθήσουν τα προϊόντα τους στο 80% του ελληνικού καταναλωτικού κοινού που επιλέγει να επισκέπτεται, να αλληλοεπιδρά, και να κάνει τις αγορές του από το Public.gr, σε μηνιαία βάση. Οι νέες διαφημιστικές λύσεις περιλαμβάνουν premium sponsored products και display advertising και καλύπτουν κάθε επικοινωνιακή ανάγκη στο ταξίδι των καταναλωτών.

Η ανάπτυξη των Public Ads βασίστηκε στην κορυφαία πλατφόρμα Epsilon Retail Media που εφοδιάζει πάνω από 150 retailers παγκοσμίως καθώς και στις εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες των δύο εταιρειών στον σχεδιασμό και υλοποίηση retail media προγραμμάτων.

«Με όραμα να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη αξία στους πελάτες και στους προμηθευτές μας, εγκαινιάζουμε με περηφάνια τα Public Ads, μια κορυφαία λύση retail media που υιοθετεί τις διεθνείς τάσεις και βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο. Τα Public Ads είναι ένα ασφαλές, premium και αποτελεσματικό εργαλείο προβολής σε omnichannel περιβάλλον, που αποσκοπεί να φέρει brands και χρήστες πιο κοντά. Για την υλοποίηση αυτού του καινοτόμου εγχειρήματος, η συνεργασία με τις Tailwind και Unlimitail αποτέλεσε «φυσική» επιλογή, καθώς αποτελούν μια από τις πιο έμπειρες ομάδες τεχνολογίας Retail Media στην Ευρώπη» δήλωσε ο κ. Νίκος Βαρβαδούκας, VP Brand, Omnichannel & Supply Chain, Public Group.

Ο Οδυσσέας Ντότσικας, Managing Partner της Tailwind δήλωσε: “Η δημιουργία ενός αποτελεσματικού retail media προγράμματος αποτελεί τεράστια ευκαιρία για τους retailers, συνοδεύεται όμως από πολλές προκλήσεις που απαιτούν εξειδίκευση, ισχυρή τεχνολογική υποδομή και βαθιά γνώση της αγοράς. Για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις εφοδιάσαμε το Public με την πλέον εξελιγμένη τεχνολογική πλατφόρμα διεθνώς, πάντα σε συνδυασμό με ένα πλέγμα συμβουλευτικής και υποστηρικτικών υπηρεσιών που εξυπηρετεί το επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας .

Η Tailwind και η Unlimitail φέρουν μαζί διακριτά και συμπληρωματικά πλεονεκτήματα που ενώνονται από ένα κοινό όραμα: να υποστηρίζουν brands και retailers στο ταξίδι τους στα retail media, κάνοντάς τα αμοιβαία αποδοτικά”, δήλωσε ο Thibault Hennion, COO της Unlimitail. “ Το κοινό όραμα, η συνεργασία μας με την Tailwind, και το λανσάρισμα των retail media λύσεων του Public, ήδη δημιουργούν τεράστια αξία στους τοπικούς retailers”.

close menu