Προϊόντα-Υπηρεσίες

“Προϊόν της Χρονιάς 2023” η εφαρμογή incharge της nrg

Το incharge αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερες από 900 θέσεις φόρτισης, με 700 φορτιστές και ταχυφορτιστές σε 450 σημεία

Η εφαρμογή για smartphone και tablet του incharge, βραβεύτηκε ως “Προϊόν της Χρονιάς 2023” στην κατηγορία “Εφαρμογή Ηλεκτροκίνητου Οχήματος”. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η διάκριση αναγνωρίζει την καινοτόμο προσέγγιση της εταιρείας στις λύσεις ηλεκτροκίνησης και τη δέσμευσή της να κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα για κάθε οδηγό στην Ελλάδα.

“Είναι τιμή μας που παραλαμβάνουμε αυτή την κορυφαία βράβευση για την εφαρμογή incharge”, δήλωσε ο Φώτης Οικονομίδης, Εμπορικός Διευθυντής της nrg. “Η αναγνώριση αυτή αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσής μας στην παροχή της καλύτερης δυνατής εμπειρίας χρήσης για τους οδηγούς ηλεκτρικών και plug in hybrid οχημάτων στην Ελλάδα. Το δίκτυο incharge αποτελεί το κορυφαίο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα με περισσότερα από 900 σημεία φόρτισης. Με την βραβευμένη εφαρμογή incharge, ο χρήστης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να τα αναζητήσει και να οργανώσει απρόσκοπτα την επόμενή του διαδρομή, όποιος κι αν είναι ο προορισμός του”.

Το incharge αποτελεί ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερες από 900 θέσεις φόρτισης, με 700 φορτιστές και ταχυφορτιστές σε 450 σημεία. Μέχρι το τέλος του 2023, η εταιρεία στοχεύει να διπλασιάσει τον αριθμό των σημείων φόρτισης σε 2.000. Οι ταχυφορτιστές, που έχουν εγκατασταθεί στα πρατήρια της Shell και της Avin στους αυτοκινητόδρομους, καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού δικτύου, με 27 ταχυφορτιστές στα ΣΕΑ και πάνω από 50 σε άλλα κεντρικά πρατήρια πόλεων.

Η εφαρμογή του incharge για smartphones και tablets αποτελεί το απόλυτο εργαλείο για κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος. Μέσω της εφαρμογής, ο οδηγός μπορεί:
• να βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
• να επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
• να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
• να δει το ιστορικό των φορτίσεών του
• να ολοκληρώσει την πληρωμή του, και
• να εξυπηρετηθεί άμεσα 24/7

“Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και είμαστε υπερήφανοι που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αυτής της μετάβασης στην Ελλάδα”, πρόσθεσε ο κος Οικονομίδης. “Οι συνεργασίες και οι συμμαχίες μας με εταιρείες σε διάφορους κλάδους επιχειρήσεων, όπως οι αλυσίδες σουπερμάρκετ My Market και Μασούτης, καθώς και με ξενοδοχεία και στόλους οχημάτων, αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας να επεκτείνουμε και να βελτιώσουμε το δίκτυο ταχυφορτιστών προς όφελος όλων των οδηγών ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα”.

close menu