Επιχειρήσεις

Παρουσίαση των νέων εφαρμογών Prisma NET και εορτασμός για τα 30 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας

Μία ξεχωριστή εκδήλωση ετοιμάζει η Megasoft για το δίκτυο των συνεργατών της, αλλά και για το ανθρώπινο δυναμικό της, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στα γραφεία της στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια ημέρα σταθμό για την εταιρία με την παρουσίαση των νέων της εφαρμογών Prisma NET. Το νέο επιχειρησιακό λογισμικό που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στο σύγχρονο επιχειρείν! Η νέα πρόταση για τις επιχειρήσεις που θέλουν να ανέβουν level στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε σε cutting edge τεχνολογία από μία έμπειρη ομάδα developers με μόνο στόχο να προσφέρει το απόλυτο εργαλείο ανάπτυξης σε κάθε οργανισμό, σήμερα και στο μέλλον!

Φέτος η Megasoft κλείνει τα 30 της χρόνια και θα το γιορτάσει με όσους ήταν και είναι συνοδοιπόροι της σε αυτό το ταξίδι, με ένα ξεχωριστό ολοήμερο event που θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, workshops, ανακοινώσεις καινοτόμων προϊόντων, εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες.

Η ημέρα θα ολοκληρωθεί με γεύμα, cocktail party, μουσική και άκρως εορταστικό κλίμα για τα 30 χρόνια λειτουργίας της με τους συνεργάτες και τους ανθρώπους της.

close menu