Προϊόντα-Υπηρεσίες

Παρουσίαση της προϊοντικής γκάμας Sharp από τη Westnet

Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, συνώνυμο του “Brand Distribution” για περισσότερα από 15 χρόνια, με δραστηριότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Πολωνία, διοργάνωσε μια εκδήλωση για την παρουσίαση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Sharp σε συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού, η Westnet επενδύει δυναμικά στην κατηγορία “Clima & Home Appliances” έχοντας αναπτύξει μία άρτια επιχειρηματική μονάδα, με υψηλή τεχνογνωσία και αξιόπιστες διαδικασίες διανομής. Η εταιρεία διαχειρίζεται ένα ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων που φέρουν τη σφραγίδα μεγάλων brands παγκοσμίως και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των καταναλωτών.

Με στόχο την ανάδειξη της προστιθέμενης αξίας που φέρνει στους πελάτες της, η Westnet πραγματοποίησε μια εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της προϊοντικής γκάμας της Sharp, με παρουσία και ξένων εκπροσώπων του κορυφαίου κατασκευαστή. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας ως διανομέας στο χώρο των οικιακών συσκευών έχει ως σημείο αναφοράς την έναρξη της συνεργασίας της με τη Sharp το 2018. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Sharp στην Ελλάδα, επιδίωξη της Westnet είναι να προβάλει την καινοτομία του brand στον τομέα του home comfort και όλα εκείνα τα προϊοντικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η προϊοντική γκάμα στην κατηγορία της ψύξης, της πλύσης και του καθαρισμού αέρα ενώ στο χώρο δημιουργήθηκε ένα show room με προϊόντα για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών.

Ο κ. Ηλίας Ρίζος, Senior Commercial Manager Clima & Home Appliances της Westnet, σημείωσε σχετικώς: «Στη Westnet επενδύουμε σε δυναμικές συνεργασίες με αξιόπιστα και καινοτόμα brands ώστε να φέρνουμε διαχρονικά προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας. Η Sharp διαθέτει προηγμένη τεχνολογία και σύγχρονες προϊοντικές λύσεις που προσδίδουν άνεση στην καθημερινότητα των καταναλωτών και δικαιολογημένα έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία brands παγκοσμίως. Στόχος μας, να αναδείξουμε περαιτέρω τη δυναμική και τις αξίες του brand μέσα από τη διανομή της Westnet, φέρνοντας λύσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη των συνεργατών μας».

TAGS:

close menu