Ψηφιακός Μετασχηματισμός

Papaki: Ξεκίνησε η δωρεάν διάθεση εργαλείου ηλεκτρονικής τιμολόγησης συμβατού με το myDATA

Από την 1η Ιανουαρίου 2021, όλες οι επιχειρήσεις θα υποχρεούνται να καταχωρούν τα έσοδα και τα έξοδα τους στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Το Papaki λανσάρει την υπηρεσία Oxygen Pelatologio, την πιο εύχρηστη και αξιόπιστη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης στο cloud, 100% συμβατή με το myDATA και διαθέσιμη από οποιαδήποτε συσκευή.

Από 1η Οκτωβρίου ξεκίνησε να λειτουργεί πιλοτικά το myDATA, η νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, η οποία καταργεί τα χειρόγραφα βιβλία και τιμολόγια και φέρνει στο προσκήνιο την ηλεκτρονική τιμολόγηση. Από την 1η Ιανουαρίου 2021, το μέτρο θα εφαρμοστεί καθολικά και όλες οι επιχειρήσεις θα είναι υποχρεωμένες να καταχωρούν στην πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ όλα τα δεδομένα εσόδων και εξόδων τους.

Για να γίνει, όμως, η διασύνδεση με το myDATA, θα πρέπει η επιχείρηση να διαθέτει ειδικό λογισμικό, συμβατό με τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ. Το Papaki, ως συνοδοιπόρος των ελληνικών επιχειρήσεων στο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, παρουσιάζει την υπηρεσία Oxygen Pelatologio.

Το Oxygen Pelatologio ξεχωρίζει για την ευκολία στη χρήση και την αξιοπιστία του. Το κύριο πλεονέκτημά της πλατφόρμας είναι ότι ένας επιχειρηματίας μπορεί μόνο με το ΑΦΜ και το όνομά του να ξεκινήσει να εκδίδει ηλεκτρονικά τιμολόγια εντελώς δωρεάν μέσα σε μόλις 2’. Επίσης, δεν χρειάζεται εγκατάσταση, μιας και είναι εξ’ ολοκλήρου στο cloud, και αυτό το καθιστά διαθέσιμο σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ταυτόχρονα, διαθέτει ένα πλήρες και εύχρηστο ελληνικό μενού, ενώ είναι πιστοποιημένο με ISO 27001:2013 για τη διαβίβαση δεδομένων στην ΑΑΔΕ.

Το Oxygen Pelatologio δεν αποτελεί μια απλή εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλές περισσότερες υπηρεσίες:

Έσοδα/Έξοδα: Με την εφαρμογή μπορεί κάποιος να αποκτήσει ολοκληρωμένη εικόνα των οικονομικών της επιχείρησής του καταχωρώντας, εύκολα και απλά, έσοδα και έξοδα. Με ένα κλικ μπορεί να δει το υπόλοιπο κάθε πελάτη και τις οικονομικές του εκκρεμότητες. Η δημιουργία απολογισμών και αποθήκευσης εσόδων και εξόδων γίνεται πιο άμεση από ποτέ με την εξαγωγή ενός αρχείου Excel.

Οργάνωση αποθήκης: Η εφαρμογή πραγματοποιεί αυτόματη διαχείριση του αποθέματος για κάθε προϊόν και παρέχει αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για τις πωλήσεις και την αξία των συναλλαγών για κάθε προϊόν/υπηρεσία ξεχωριστά. Παράλληλα, η οργάνωση της αποθήκης και των υποκαταστημάτων γίνεται ευκολότερη, με δυνατότητα τιμολόγησης του κάθε χρήστη από όλες ή από μία συγκεκριμένη αποθήκη.

Οργάνωση Χρόνου: Γρήγορος υπολογισμός του χρόνου εργασίας της ομάδας της επιχείρησης για τον εκάστοτε πελάτη και άμεση τιμολόγηση με ένα κλικ. Ο επιχειρηματίας κρατάει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας του, παρακολουθώντας αναλυτικά στατιστικά στοιχεία για την ομάδα εργασίας και τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Στατιστικά: Παροχή άμεσης πρόσβασης σε αναλυτικά στατιστικά και οικονομικά στοιχεία, όπως εισροές και εκροές χρημάτων έτσι ώστε να γνωρίζει ο επιχειρηματίας ανά πάσα στιγμή την κατάσταση της επιχείρησής του και της ρευστότητάς της.

Πρόσβαση λογιστή: Με οποιοδήποτε συνδρομητικό πακέτο ο λογιστής της επιχείρησης μπορεί να αποκτήσει εύκολα πρόσβαση στο Oxygen Pelatologio και να δει μόνο εκείνα τα στοιχεία που του είναι απαραίτητα για τη ρύθμιση των φορολογικών υποχρεώσεων, όπως για παράδειγμα την έκδοση του ΦΠΑ ή του φόρου εισοδήματος.

Αν είσαι επιχειρηματίας, τότε το Oxygen Pelatologio είναι η εφαρμογή που θα σε εφοδιάσει με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να μεταβείς στη νέα εποχή της ηλεκτρονικής τιμολόγησης, αφού μειώνει τα κόστη και το φόρτο εργασίας της επιχείρησης και ταυτόχρονα βοηθά στην εύρυθμη λειτουργία και στον καλύτερο έλεγχό της.

Ανακάλυψε περισσότερα για την ηλεκτρονική τιμολόγηση εδώ.

close menu