Ψηφιακός Μετασχηματισμός

ΟΠΕΚΑ: Διαγωνισμός 10 εκατ. για Ψηφιακό Μετασχηματισμό

Το έργο έχει ως βασικό άξονα τον εκσυγχρονισμό, ενοποίηση και ψηφιοποίηση των διαδικασιών των παρεχόμενων λογισμικών υπηρεσιών του ΟΠΕΚΑ

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού ύψους 10 εκατ. ευρώ συν ΦΠΑ, με αντικείμενο «ψηφιακός μετασχηματισμός του ΟΠΕΚΑ και Ενιαία πύλη ψηφιακής πρόσβασης στην κοινωνική προστασία».

Το έργο έχει ως βασικό άξονα τον εκσυγχρονισμό, ενοποίηση και ψηφιοποίηση των διαδικασιών των παρεχόμενων λογισμικών υπηρεσιών του ΟΠΕΚΑ και την ανάπτυξη Ενιαίας Πύλης Ψηφιακής Πρόσβασης στην Κοινωνική Προστασία, στην οποία θα ενσωματωθεί και το Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΑ, όπως θα μετασχηματιστεί, παρέχοντας επιπλέον δυνατότητες καθώς και την εγκατάσταση και πλήρη λειτουργία τους στο G-Cloud.

Στόχος είναι η ολοκλήρωση των εν λόγω πληροφοριακών συστημάτων για την παρακολούθηση και αξιολόγηση των μηχανισμών/ πολιτικών/ διαδικασιών κοινωνικής ένταξης, ώστε να καταστεί αποτελεσματικότερη η εξυπηρέτηση των πολιτών.

TAGS:

close menu