Έργα - Εγκαταστάσεις

Ολοκλήρωση έργου PEITHΩS από την LogisticsWay

Η LogisticsWay, εδώ και 15 χρόνια υποστηρίζει την Ελληνική οικογενειακή επιχείρηση πεπεισμένη ότι η επίδοσή τους συμβάλει στη μείωση του ποσοστού ανεργίας και στην παραγωγή του εγχώριου προϊόντος. Εξ΄ άλλου, στην περίοδο της κρίσης αποδείχτηκε ότι, οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να αποτελέσουν τους κινητήριους μοχλούς που θα βγάλουν την χώρα μας από τη δίνη της οικονομικής ύφεσης.

Στο πλαίσιο αυτό, ένα ακόμη έργο με την μεθοδολογία PEITHΩΣ ολοκληρώθηκε στην εταιρεία AGGELOPOULOS HAIR, εφαρμόζοντας e commerce Logistics Process, διασυνδέοντας το e–shop με το πληροφοριακό σύστημα ERP SINGULARLOGIC – WMS, από την ομάδα της Logistics Way σε διάστημα 4 μηνών και περιλάμβανε 20.000 sku, 350 παραγγελίες την ημέρα και 10 χρήστες.

Η ANGELOPOULOS HAIR από το 1974 έως και σήμερα είναι η κορυφαία εταιρεία στο χώρο της κομμωτικής, διαθέτοντας 10 ιδιόκτητα κομμωτήρια, το Νο1 ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, Τεχνικό Κέντρο Εκπαίδευσης, Κέντρο Έρευνας και ανάπτυξης και Εξαγωγές σε 16 χώρες (Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία κ.α). Η 10ετία του 2010 είναι η χρονική περίοδος που οι εμπειρίες και τα βιώματα των τελευταίων χρόνων υλοποιούνται. Λανσάρουν πρώτοι στην Ελλάδα την Brazilian Keratin Treatment και δημιουργούν σαλόνια ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αιχμή του δόρατος την προαναφερθείσα υπηρεσία.

close menu