Πληροφορική

Οι Pylones Hellas πρώτος Platinum Partner της F5 σε Ελλάδα και Κύπρο

H Pylones Hellas, πάροχος ψηφιακών τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία 25 και πλέον ετών σε Ελλάδα, Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, αναδείχθηκε Platinum Partner της F5 – όντας μεταξύ των κορυφαίων 60 συνεργατών παγκοσμίως που κατέχουν τη διάκριση αυτή και ο μοναδικός σε Ελλάδα και Κύπρο – αποδεικνύοντας ότι πληροί τα υψηλότερα κριτήρια που θέτει ο παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια εφαρμογών multicloud και application delivery.

Η Pylones Hellas, πιστοποιήθηκε ως απόλυτα καταρτισμένη ώστε να διευκολύνει τους πελάτες της να αξιοποιούν τις λύσεις της F5, με σκοπό να διασφαλίσουν ότι οι εφαρμογές τους είναι ασφαλείς και λειτουργούν απρόσκοπτα και αποδοτικά παντού και πάντα. Η διάκριση «Platinum» είναι το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης στο πρόγραμμα συνεργατών Unity+ της F5, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προβλέπει την εξέλιξη της αγοράς, της F5 αλλά και των business models των συνεργατών της.

Η επιβράβευση της 20ετούς πορείας συνεργασίας

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της 20ετούς πορείας συνεργασίας της Pylones Hellas με την F5 στην ελληνική και κυπριακή αγορά. Μέσα σε αυτά τα χρόνια εμπιστεύτηκαν την Pylones πάνω από 150 επιχειρήσεις με περισσότερα από 500 project να έχουν εκτελεστεί για λογαριασμό της F5. Πάνω από το 80% των τραπεζών, το 90% των Telcos και το 50% των ασφαλιστικών εμπιστεύονται της λύσεις της F5 και της Pylones.

Η F5 προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών εφαρμογών και cybersecurity. Αυτό οφείλεται εν μέρει και στις πρόσφατες εξαγορές άνω των 2 δις δολαρίων που πραγματοποίησε την τελευταία τριετία:

  • 2019 | NGINX – Ο πλέον αξιόπιστος open-source ηγέτης της αγοράς.
  • 2020 | Shape Security – Ηγέτης της αγοράς στην πρόληψη της διαδικτυακής απάτης και του abuse prevention.
  • 2021 | Volterra – Η πρώτη παγκόσμια πλατφόρμα edge-as-a-service, για επιχειρήσεις και παρόχους υπηρεσιών.

Ο Aran Erel, Country Manager της F5 σε Ελλάδα Κύπρο και Ισραήλ, αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο οι δύο εταιρείες προωθούν και απλοποιούν τις ψηφιακές προκλήσεις των πελατών τα τελευταία 20 χρόνια, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι: «Η Pylones Hellas είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης, και η Platinum διάκριση της, είναι απόδειξη της αφοσίωσης, προσοχής και συνεχούς προσπάθειας που έχει καταβάλει τα 20 αυτά χρόνια, στην παροχή cuttingedge τεχνολογικά ανεπτυγμένων έργων, βασιζόμενη σε F5 προϊόντα και λύσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Μαζί με την Pylones Hellas και στηριζόμενοι στις automation, security, performance, και insight τεχνολογίες και δυνατότητες της F5, δίνουμε στους Έλληνες και Κύπριους πελάτες μας τα εφόδια για να δημιουργήσουν, ασφαλίσουν και να λειτουργήσουν προσαρμοστικές εφαρμογές (adaptive applications). Οι εν λόγω εφαρμογές, μειώνουν το κόστος, βελτιώνουν τις λειτουργίες και προστατεύουν καλύτερα τους χρήστες τους. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά σημαντική,  καθώς η ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται για μελλοντικές λύσεις cloud και cybersecurity στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Με την Pylones Hellas ως Platinum συνεργάτη, είμαστε πλέον σε θέση να επιτρέψουμε στους οργανισμούς να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια στην αγορά!».

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα διάκριση: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που πέτυχαμε το ανώτατο επίπεδο partnership status της F5. Το να είμαστε ανάμεσα στους κορυφαίους 60 συνεργάτες ενός leader της αγοράς σε όλο τον κόσμο, είναι γεγονός πολύ σημαντικό για την εταιρία μας. Είναι σαφές ότι, ως ομάδα, καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια για να τοποθετήσουμε την F5 εντός της Pylones Hellas και επενδύσαμε στη συνεργασία αυτή, τόσο σε τεχνικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Μαζί, είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και ικανοί από ποτέ ώστε να επιτρέψουμε στους οργανισμούς να αποκτήσουν εξαιρετικές ψηφιακές εμπειρίες και να απλοποιήσουν τις ψηφιακές τους προκλήσεις, οι οποίες στο εγγύς μέλλον θα είναι ολοένα και πιο περίπλοκες».

«Στην F5, είμαστε αρκετά τυχεροί, αλλά και υπερήφανοι που έχουμε αυτή τη μοναδική συνεργασία με την Pylones Hellas. Τα τελευταία 20 χρόνια, με τις όποιες δυσκολίες που υπήρχαν, ο συνεργάτης μας κατάφερε να χτίσει τις Cybersecurity υποδομές της ελληνικής και κυπριακής αγοράς σπάζοντας κάθε δυνατό ρεκόρ στην πορεία αυτή», δήλωσε ο Motti Ben Shoshan, Head of Channel and Distribution για Ελλάδα και Κύπρο στην F5. «Παρατηρώντας την εξέλιξη της συνεργασίας μας στο πέρασμα των χρόνων από Authorized > Silver > Gold και αυτήν την ξεχωριστή χρονιά το επίπεδο Platinum, είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαι περήφανος που είμαι μέρος αυτής της επιτυχίας και δεσμεύομαι 100% στη μελλοντική μας επένδυση στην ελληνική και κυπριακή αγορά, η οποία αναμένεται να αυξηθεί και να διπλασιαστεί τα επόμενα 3 χρόνια!».

close menu