Προϊόντα-Υπηρεσίες

Οι νέες Samsung Lifestyle τηλεοράσεις έρχονται ΠΡΩΤΑ στο Public

Το Public, No. 1 ελληνικό πολυκατάστημα τεχνολογίας & ψυχαγωγίας, σας παρουσιάζει τις πρωτοποριακές σειρές Lifestyle τηλεοράσεων της Samsung. Τόσο η σειρά The Serif’ όσο και η ‘The Frame’ διακρίνονται για τον εξαιρετικό τους σχεδιασμό και έρχονται πρώτα στα καταστήματα Public και στο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr  από το Σάββατο 30/5.

Οι δύο νέες σειρές τηλεοράσεων αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, καθώς εισάγουν μία νέα κατηγορία τηλεοράσεων, την κατηγορία Lifestyle. Συνδυάζοντας καινοτόμο design και υψηλή τεχνολογία, η ‘The Serif’ και η ‘The Frame’, ενσωματώνονται άψογα στην καθημερινή ζωή ως μέρος της οικιακής διακόσμησης και αναδεικνύουν οποιονδήποτε χώρο. Παράλληλα, οι δύο νέες σειρές διαθέτουν ανάλυση 4K και την πρωτοποριακή τεχνολογία QLED της Samsung, που αναδεικνύει όλες τις λεπτομέρειες της εικόνας.

Ειδικότερα, ηThe Frame’ χάρη στην ειδική λειτουργία Art Mode, όταν είναι απενεργοποιημένη, μετατρέπεται σε κομψή κορνίζα και προβάλλει έργα τέχνης ακριβώς όπως θα ήταν σε χαρτί ή καμβά. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που προσφέρει το Samsung Art Store, o χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε περισσότερα από 1.200+ έργα τέχνης από κορυφαίες συλλογές. Επιλέξτε την κορνίζα που ταιριάζει στον δικό σας χώρο, ανάμεσα στις 4 επιλογές χρωμάτων και δημιουργήστε τον δικό σας πίνακα ζωγραφικής.

Εκλεπτυσμένη και δυναμική, η ‘The Serif’ δίνει πραγματικό χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Με μεγάλο της πλεονέκτημα τη συνδεσιμότητα με NFC, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τη μουσική που θέλει από το κινητό του και τοποθετώντας το πάνω στην τηλεόραση, να ακούσει τη μουσική να αναπαράγεται από αυτήν. Απολαύστε το μοναδικό της Design, σχεδιασμένο από τους Bouroullec, που επιτρέπει στην τηλεόραση να εναρμονίζεται με το décor κάθε χώρου, ακόμη κι όταν είναι σβηστή.

Εάν ανυπομονείτε να γνωρίσετε τις νέες σειρές Lifestyle τηλεοράσεων Samsung, μη χάνετε χρόνο: Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα του δικτύου Public ή το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr από το Σάββατο 30/5!

close menu