Επιχειρήσεις

Οι λύσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Dell Technologies στα Ποσειδώνια 2022

Η Dell Technologies (NYSE: DELL)  συμμετέχει στα Ποσειδώνια 2022, τη μεγαλύτερη έκθεση που απευθύνεται στον κλάδο της Ναυτιλίας. Στο πλαίσιο της 27ης διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στους χώρους του Athens Metropolitan Expo, η εταιρεία θα υποδεχθεί τους επισκέπτες στην Αίθουσα 2, Περίπτερο 2.313.

Η Dell Technologies θα παρουσιάσει προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για τον κλάδο της ναυτιλίας, που παρέχονται από το εκτεταμένο δίκτυο των ειδικών συνεργατών της με την αξιοπιστία της Intel. Τα στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων θα μπορούν να συναντήσουν ειδικούς της Dell Technologies για να συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επιταχύνουν την ολοκλήρωση του δικού τους ψηφιακού μετασχηματισμού.

Οι λύσεις της Dell Technologies ικανοποιούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, ποιότητας και αποδοτικότητας. Είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση από εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε θαλάσσιες και υπεράκτιες δραστηριότητες. Καλύπτουν ανάγκες όπως η προστασία των δεδομένων, η ανθεκτικότητα έναντι επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, η ανάκτηση πληροφοριών, οι υπηρεσίες ΙΤ εντός και εκτός πλοίου, η διευκόλυνση των λιμενικών διαδικασιών καθώς και η διεκπεραίωση όλων των αναγκών τεχνολογικής υποστήριξης του ναυτιλιακού κλάδου.

Κατανοώντας το ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον τις ναυτιλίας, οι παρεχόμενες λύσεις εξασφαλίζουν προηγμένη απόδοση, υψηλή επεκτασιμότητα και αξιοπιστία, με προδιαγραφές επιχειρησιακής διαχείρισης και ανθεκτικότητας σε αντίξοες συνθήκες.

Είναι ιδανικές για ανάγκες επικοινωνίας, υποστήριξης των λειτουργιών back office, ενώ διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες απομακρυσμένης συνδεσιμότητας με πιστοποίηση στρατιωτικού επιπέδου. Επίσης, προσφέρουν δυνατότητα αξιοποίησης των δεδομένων στα άκρα του δικτύου, με ασφαλή συνδεσιμότητα, αδιάλειπτη απόδοση και υποστήριξη τεχνολογιών IoT.

Η περιβαλλοντική προστασία και βιωσιμότητα είναι στρατηγική πρωτοβουλία της Dell Technologies και βρίσκεται στο επίκεντρο του χαρτοφυλακίου της. Κάθε προϊόν και υπηρεσία, φέρει στον πυρήνα της, το στόχο της δημιουργίας ενός βιώσιμου μοντέλου ανάπτυξης, που μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει σταθερές εφοδιαστικές αλυσίδες μέσω των θαλάσσιων οδών με την προώθηση βέλτιστων πρακτικών.

Προς την κατεύθυνση αυτή κινείται και η φιλοσοφία της Dell Technologies για το μοντέλο “vessel-as-a-Service”, το οποίο αντιμετωπίζει το σύγχρονο σκάφος ως κινητό data center. Διασχίζοντας τις θάλασσες με προηγμένα συστήματα αυτοματισμού και ευφυών τεχνολογιών, ελαχιστοποιούνται τα περιθώρια ανθρώπινου σφάλματος και αυξάνεται το επίπεδο της αποτελεσματικότητας στη ναυτιλία.

Ο κ. Aleksandar Preradovic, General Manager της Dell Technologies για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα ανέφερε σχετικά: «H παρουσία μας στην έκθεση Ποσειδώνια 2022 είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για τους εκπροσώπους του ναυτιλιακού κλάδου, να γνωρίσουν το μέλλον των ψηφιακών υποδομών. Όλοι οι οργανισμοί, αναζητούν υποδομές IT που προσφέρουν μια εμπειρία παρόμοια με εκείνη του cloud, όπου κι αν βρίσκονται τα δεδομένα τους. Ο κλάδος της ναυτιλίας δεν θα μπορούσε να διαφέρει».

O κ. Greg Moore, Chief Technology Officer στο τμήμα OEM Solutions EMEA της Dell Technologies δήλωσε: «Στην Dell Technologies OEM Solutions δεν σταματάμε να σχεδιάζουμε λύσεις για τους πελάτες μας στο κλάδο της ναυτιλίας, οι οποίες ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Διαθέτουμε ειδικά εγκεκριμένα συστήματα για χρήση στη θαλάσσια και υπεράκτια βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων επιλεγμένων συστημάτων PowrEdge και Optiplex, τα οποία συμμορφώνονται με τα πρότυπα ταξινόμησης για θερμοκρασία, υγρασία, κραδασμούς και ηλεκτρομαγνητική συμβατότητα. Η συμμετοχή μας στα Ποσειδώνια μας δίνει μια εξαιρετική ευκαιρία να συναντήσουμε ξανά τους πελάτες μας από κοντά και να συζητήσουμε τις νεότερες προκλήσεις της ναυτιλιακής βιομηχανίας».

Η Dell Technologies, με το ευρύτατο δίκτυο των εξειδικευμένων συνεργατών της, διαθέτει το πλέον ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων που εκσυγχρονίζουν το datacenter τόσο σε επίπεδο ιδιόκτητων υποδομών ΙΤ, όσο και σε τοποθεσίες edge.

close menu