Τράπεζες

Οι κάρτες Google Pay διαθέσιμες στο δίκτυο της Optima Bank

Στο ψηφιακό πορτοφόλι Google Pay είναι πλέον διαθέσιμες οι κάρτες της Optima bank, προσφέροντας ασφαλείς και ανέπαφες συναλλαγές, χωρίς τη χρήση της φυσικής κάρτας. Ειδικότερα, οι κάτοχοι καρτών Optima bank Mastercard®, μπορούν εύκολα και γρήγορα να προσθέσουν τις κάρτες τους στο Google Pay και άμεσα να πραγματοποιούν τις αγορές τους με έναν σύγχρονο και εξελιγμένο τρόπο πληρωμής, χρησιμοποιώντας μόνο το android κινητό ή / και το smartwatch τους.

Η υπηρεσία Google Pay διατίθεται δωρεάν στο Play Store και η προσθήκη των Optima bank καρτών, μπορεί να γίνει από τους κατόχους με δύο απλούς τρόπους:

  • Μέσω του Optima mobile app, με 3 μόλις κλικ, επιλέγοντας “προσθήκη στο GPAY’’ στη σελίδα της κάθε κάρτας.
  • Μέσω της εφαρμογής Google Pay, με λίγα βήματα και απλό τρόπο.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η εγγραφή των καρτών στο Google Pay, οι κάτοχοί τους μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές σε φυσικά καταστήματα, σε websites και εφαρμογές με ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς την καταχώρηση του PIN της κάρτας, αφού η ταυτοποίηση γίνεται απευθείας από τη συσκευή του χρήστη, χωρίς τη φυσική κάρτα. Περισσότερες πληροφορίες για τις κάρτες της Optima bank στο Google Pay είναι διαθέσιμες εδώ.

Ο Head of Products & Marketing της Optima bank, κ. Αλέξανδρος Βλαγκούλης σημείωσε σχετικά: “Στην Optima bank, φροντίζουμε από την ίδρυσή μας, να υιοθετούμε άμεσα σύγχρονες τεχνολογίες και υπηρεσίες που βελτιώνουν την εμπειρία των πελατών μας κάθε φορά που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας. Η δυνατότητα προσθήκης των καρτών μας στο Google Pay, συμβαδίζει με το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει την τράπεζά μας. Απλή, ευέλικτη και σύγχρονη. Εργαζόμαστε με ταχείς ρυθμούς, με στόχο να αποτελούμε τράπεζα αναφοράς για τις σύγχρονες υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας, οι οποίες απλοποιούν τις συναλλαγές τους και βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητάς τους.’’

close menu