Οικονομικά αποτελέσματα

Ο Όμιλος UNISON κατέγραψε αύξηση πωλήσεων 22,6% και διπλασιασμό στα κέρδη προ φόρων

Με αύξηση πωλήσεων κατά 22,6% (στα €50,1 εκατ.) έκλεισε την οικονομική του χρήση για το 2021 ο Όμιλος UNISON, σημειώνοντας ισχυρές οικονομικές επιδόσεις για ακόμη μία χρονιά και ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική του θέση. Παρά το ασταθές οικονομικό περιβάλλον που προκάλεσε η πανδημία, ο Όμιλος UNISON κατέγραψε για ακόμη μια χρονιά αναπτυξιακή πορεία, εστιάζοντας στην προσθήκη νέων συμβολαίων, την επέκταση της συνεργασίας με υφιστάμενους πελάτες, καθώς και τη διεύρυνση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ο Όμιλος, ο οποίος από το 2018 έχει αποσχιστεί από την πολυεθνική ISS αποτελώντας πλέον αμιγώς ελληνική ιδιοκτησία, σημειώνει διαρκή ανοδική πορεία, με τον μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης την τελευταία διετία να ξεπερνά το 14%. Ακόμη πιο ευοίωνες είναι οι προβλέψεις για το κλείσιμο του τρέχοντος οικονομικού έτους, βάσει των οποίων εκτιμάται περαιτέρω ανάπτυξη που θα αγγίξει το 40%.

Όπως σημειώνει η Μαρίκα Ρέλλα, CFO του Ομίλου UNISON: «Η σταθερή αναπτυξιακή πορεία του συνόλου των εταιρειών μας τα τελευταία χρόνια είναι οργανική και αντικατοπτρίζει την τεχνογνωσία του Ομίλου, την ποιότητα των υπηρεσιών, την ανταγωνιστική μας τοποθέτηση στην αγορά, καθώς και τη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες μας».

close menu