Τηλεπικοινωνίες

Ο Madhav Sheth διορίστηκε ως νέος διευθύνων σύμβουλος της realme Ευρώπης

Η realme, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο smartphone brand στον κόσμο, ανακοινώνει το διορισμό του Madhav Sheth ως νέου CEO της realme Ευρώπης. Έτσι, ο Sheth θα αναλάβει τη θέση του Αντιπροέδρου της realme και CEO της realme Ινδίας και Ευρώπης

Σε αυτό το νέο στάδιο, θα ηγηθεί της διαχείρισης λειτουργιών της αγοράς, της ανάπτυξης στρατηγικών, προϊόντων και πρωτοβουλιών για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός δυνατού brand, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων.

Ο Madhav εντάχθηκε στην OPPO το 2017 ως Διευθυντής Πωλήσεων, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη δικτιού πωλήσεων του brand. Χάρη στα καλά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν και τη μεγάλη αποφασιστικότητά του, τον Μάιο του 2018 εντάχτηκε στην ομάδα της realme ώστε να λανσάρει το brand πρώτα στην Ινδία.

Η αφοσίωση και οι προσπάθειές του οδήγησαν την realme να γίνει γρήγορα το 2ο μεγαλύτερο brand κινητών τηλεφώνων στην Ινδία σε πωλήσεις μέσω διαδικτύου και τέταρτη σε smartphone. Τα επιχειρηματικά σχέδια ήταν πάντα σύμφωνα με τον στόχο του έστω να εξοπλιστεί κάθε Ινδός με ένα realme smartphone.

Ο Madhav έχει βραβευτεί με βραβεία στην Ινδία, όπως το “Tech personality of the year” από τον Dainik Jagran ή το βραβείο “40 under 40” από την Business World και όταν μιλάει για αυτόν τον νέο ρόλο δηλώνει: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω επίσης CEO της Ευρώπης. Η ευρωπαϊκή αγορά θα είναι ο επόμενος βασικός μοχλός ανάπτυξης μετά τις αγορές του Ασιατικού Ειρηνικού. Συνεργαζόμαστε στενά με τους συνεργάτες μας για να επεκτείνουμε τα ίχνη μας τόσο διαδικτυακά όσο και στα καταστήματα λιανικής και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους Ευρωπαίους την καλύτερη τεχνολογία. “

Ένας από τους στόχους της Madhav σε αυτό το νέο στάδιο είναι να τοποθετήσει την realme μεταξύ των κορυφαίων 5 smartphone brands στην Ευρώπη, τόσο διαδικτυακά όσο και για offline κανάλια κσι για τον επόμενο χρόνο, να καταστεί ένα από τα πιο αγαπημένα brand «Tech Trendsetter» για νέους σε όλη την Ευρώπη.

Εξαιρετικά αποτελέσματα το πρώτο εξάμηνο του 2020
Από τον Ιούλιο, η realme ξεπέρασε τον αριθμό των 40 εκατομμυρίων χρηστών παγκοσμίως. Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνεται παγκοσμίως και είναι ήδη παρούσα σε 59 αγορές στον κόσμο, με εξαίρεση τη Βόρεια Αμερική. Αυτά τα δεδομένα αποτελούν μια ακόμη ένδειξη της ταχείας ανάπτυξης της realme, αφού κατάφερε να κατέχει την έβδομη θέση στην παγκόσμια κατάταξη κατά το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι το πρώτο εξάμηνο του 2020, η εταιρεία αύξησε τις πωλήσεις της κατά 11% το δεύτερο τρίμηνο του έτους, καθιστώντας τη μόνη που κατέγραψε θετικό, διψήφιο ποσοστό και θεωρήθηκε από το Counterpoint ως το smartphone brand με την ταχύτερη ανάπτυξη σε τέσσερα συνεχόμενα τρίμηνα. Η Counterpoint ενημέρωσε επίσης το πρώτο τρίμηνο ότι η realme ήταν μία από τα δύο brand που πέτυχαν ανάπτυξη 157% σε ετήσια βάση.

close menu