Επιχειρήσεις

Ο Ηλίας Βυζάς νέος επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος

Ο Ηλίας Βυζάς ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην ΕΥ το 2007. Από το 2013, διευθύνει το Κέντρο Αριστείας της EY για Data, Analytics & AI, στην Αθήνα

Η EY Ελλάδος ανακοίνωσε ότι ο κ. Ηλίας Βυζάς αναλαμβάνει επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY στην Ελλάδα, διαδεχόμενος τον Αλέξανδρο Χρηστίδη.

Ο Ηλίας Βυζάς ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην ΕΥ το 2007. Από το 2013, διευθύνει το Κέντρο Αριστείας της EY για Data, Analytics & AI, στην Αθήνα, ενώ είναι υπεύθυνος και για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων του οργανισμού σε θέματα Data, Analytics & AI στην περιοχή Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA). Παράλληλα, είναι Επικεφαλής Τεχνολογικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, καθώς και του Τομέα Προηγμένης Βιομηχανίας και Κινητικότητας (Συμβουλευτικές Υπηρεσίες) της EY στην περιοχή CESA και στην Ελλάδα.

Ο κ. Βυζάς είναι κάτοχος B.Eng. in Mechanical Engineering από το Imperial College του Λονδίνου, κάτοχος M.Sc. in Mechanical Engineering, M.Sc. in Electrical Engineering and Computer Science, και Eng.D. in Mechanical Engineering από το MIT της Βοστώνης, καθώς και κάτοχος Executive MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της EY Ελλάδος, Γιώργος Παπαδημητρίου, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι σήμερα, καθώς καλωσορίζουμε τον Ηλία Βυζά στον νέο του ρόλο ως Επικεφαλής των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY στην Ελλάδα. Ο Ηλίας βρίσκεται μαζί μας για πάνω από 15 χρόνια και αποτελεί ένα στέλεχος με εγνωσμένη αξία και εμπειρία στις συμβουλευτικές υπηρεσίες. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, καθώς συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε τον μετασχηματισμό του ελληνικού επιχειρείν και της οικονομίας ευρύτερα. Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες όλης της ομάδας της EY Ελλάδος στον Αλέξανδρο Χρηστίδη, για την αφοσίωσή του και την εξαιρετική ηγεσία που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια, καθιερώνοντας τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες μας στην κορυφή της ελληνικής αγοράς».

close menu