Στελέχη

O Φώτης Ρέλιας ανέλαβε καθήκοντα Country Director και Area Manager στην Canon Ελλάδας

Η Canon Ελλάδας γνωστοποίησε την ανάληψη των καθηκόντων του Country Director & Area Manager B2C από τον κο Φώτη Ρέλλια, από την 1η Φεβρουαρίου 2021.

O κος Ρέλλιας αποτελεί ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία της τοπικής και διεθνούς αγοράς, ειδικά στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων και των λύσεων ψηφιακής απεικόνισης. Ο κος Ρέλλιας διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, της στρατηγικής Μάρκετινγκ, της διαχείρισης Πωλήσεων, της ανάλυσης αγορών, αλλά και του Business-to-Business (B2B) με πλούσια προϋπηρεσία στον κλάδο, ενώ κατέχει τίτλο MSc στο Marketing Management από το Πανεπιστήμιο του Surrey.

Πριν την ανάληψη των καθηκόντων του ως Country Director, o κος Ρέλλιας είχε ήδη προσληφθεί στην Canon, από τον Σεπτέμβριο του 2020, στη θέση του Country/Area Manager B2C για την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ήδη το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας μεταξύ των τοπικών επιχειρησιακών μονάδων και των καναλιών διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας, ενώ με τη νέα του ιδιότητα επεκτείνει τον κύκλο των αρμοδιοτήτων του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του brand της Canon στη χώρα μας και την εκπλήρωση των στρατηγικών και οικονομικών στόχων της.

close menu