Πολιτική

Νέος υπουργός Ναυτιλίας ο Χρήστος Στυλιανίδης

Ο Χρήστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ύστερα από την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο Χρήστος Στυλιανίδης αναλαμβάνει καθήκοντα υπουργού Ναυτιλίας μετά την παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο κ. Στυλιανίδης είναι  βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ διετέλεσε στην προηγούμενη κυβέρνηση υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Στυλιανίδης

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παραιτήθηκε τη Δευτέρα στη σκιά της υπόθεσης της δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη. Είχε προηγηθεί αρχική δήλωσή του για το τραγικό συμβάν, στην οποία ανέφερε ότι «Εγώ θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν πίσω ένα μεροκάματο και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία». Δήλωση για την οποία ζήτησε συγγνώμη μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε.

close menu