Υπηρεσίες

Nέα υπηρεσία Wolt Drive για ηλεκτρονικά καταστήματα

Η νέα υπηρεσία Wolt Drive δίνει στα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα τη δυνατότητα να παραδώσουν τα προϊόντα στους καταναλωτές άμεσα, προσφέροντας έτσι μια εξαιρετική αγοραστική εμπειρία, χωρίς να χρειάζεται να αναλάβουν το κομμάτι της διανομής. Τα συνεργαζόμενα καταστήματα μπορούν μέσω του Wolt Drive να παραδίδουν παραγγελίες ήδη από την πρώτη μέρα και να διαχειρίζονται με επιτυχία την αύξηση στις ηλεκτρονικές τους πωλήσεις.

Οι αγορές από αγαπημένα ηλεκτρονικά καταστήματα θα φτάνουν πλέον στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε περίπου μισή ώρα, χάρη στη νέα υπηρεσία Wolt Drive, που έρχεται για να κάνει τις διαδικτυακές αγορές ακόμη πιο απολαυστικές. Οι καταναλωτές που πραγματοποιούν online αγορές σε συνεργαζόμενα      καταστήματα, στις πόλεις όπου έχει παρουσία η Wolt, συγκεκριμένα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, θα μπορούν κατά την ολοκλήρωση της αγοράς τους να επιλέξουν την άμεση παραλαβή των προϊόντων τους από τους συνεργάτες-διανομείς της Wolt.

Μέσω του Wolt Drive, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν την παραλαβή των αγορών τους στην πόρτα τους, σε ημέρα και ώρα που τους εξυπηρετεί, ακόμα και εντός 30 λεπτών από τη στιγμή καταχώρησης της παραγγελίας. Παράλληλα, κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο που θα λάβουν μετά την ολοκλήρωση των αγορών τους, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση της εφαρμογής, θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την πορεία της παράδοσης, ενώ στη διάθεσή τους θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή η Ομάδα Υποστήριξης της Wolt, απαντώντας στις ερωτήσεις τους μέσω chat σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα.

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Στη Wolt, είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για το λανσάρισμα της υπηρεσίας Wolt Drive στην Ελλάδα, μιας υπηρεσίας που φέρνει ακόμα περισσότερα προϊόντα στην πόρτα των πελατών μας, εύκολα και γρήγορα». Συμπλήρωσε ότι «έχοντας ως στόχο να φέρνουμε στους πελάτες μας ό,τι τους φέρνει χαρά, πιστεύουμε ότι η νέα μας υπηρεσία Wolt Drive είναι η πιο άμεση και αποτελεσματική λύση τόσο για τους πελάτες μας όσο και για τα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, λειτουργώντας ως ένα πρόσθετο κανάλι διανομής».

close menu