Στρατηγική Συνεργασία

Νέα συνεργασία της SABO με τη Dionyssomarble

Ο τομέας Power Automation της SABO S.A. ανέλαβε την πλήρη Ηλεκτρολογική Εγκατάσταση & τον Αυτοματισμό της Νέας Γραμμής Παραγωγής Μαρμαρόσκονης για τα Λατομεία Μαρμάρου Διονύσου-Πεντέλης, μια από τις ηγέτιδες βιομηχανίες παραγωγής & εμπορίας Μαρμάρου.

Οι μηχανικοί της SABO πραγματοποίησαν τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και εγκατάσταση του πλήρους εξοπλισμού ισχύος και αυτοματισμού της εγκατάστασης, όπως του Υποσταθμού 1250 kVA και του Νέου Ηλεκτροστασίου, του Πίνακα Διανομής Χαμηλής Τάσης 2000Α και του Πίνακα Ισχύος & Αυτοματισμού της νέας γραμμής.

Για την ορθή λειτουργία και τον έλεγχο της νέας γραμμής εγκαταστάθηκαν σύγχρονα προγράμματα PLC και SCADA. Επίσης, οι καθιερωμένες δοκιμές του εξοπλισμού (Site Acceptance Tests) πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς στις εγκαταστάσεις των Λατομείων και η γραμμή παραδόθηκε σε πλήρη λειτουργία.

Η SABO SA εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες ισχύος και αυτοματισμού σε διαφόρους βιομηχανικούς κλάδους, όπως μάρμαρα, τρόφιμα και ποτά, μέταλλα, αλουμίνιο, χημικές βιομηχανίες.

close menu