Υπηρεσίες

Νέα συνεργασία της plus4u με τη BOXNOW για παράδοση την επόμενη μέρα

Η plus4u, το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα στην Ελλάδα, ανακοινώνει την συνεργασία της με την BOXNOW και στοχεύει στην άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Περιηγήσου στο www.plus4u.gr, ανακάλυψε πολυάριθμες διαφορετικές κατηγορίες επώνυμων brands και βρες προϊόντα που θα καλύψουν κάθε ανάγκη σου! Μόλις κάνεις την παραγγελία σου από την plus4u, επίλεξε ως τρόπο παραλαβής τη BOXNOW και θα παραλάβεις την παραγγελία σου την επόμενη κιόλας ημέρα!

Η παραγγελία σου θα τοποθετηθεί πολύ σύντομα στην θυρίδα και θα σου σταλεί ένα SMS, όπου έχεις στην διάθεσή σου 48 ώρες για να παραλάβεις το δέμα σου, εισάγοντας το PIN που έλαβες στο μήνυμα. Διάλεξε το BOXNOW Locker που σε εξυπηρετεί καλύτερα ανάμεσα σε 1.500+ σημεία ανά την Ελλάδα και παρέλαβε από εκεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα!

Η plus4u με την προσθήκη της νέας υπηρεσίας BOXNOW, την «πράσινη» καινοτόμο start-up που προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων, θα έρχεται ακόμα πιο γρήγορα κοντά σου!

Οι ανάγκες του πελάτη βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της plus4u και η ευελιξία στην εξυπηρέτηση που προσφέρει η BOXNOW σε συνδυασμό με την βιωσιμότητα που χαρακτηρίζουν την υπηρεσία, αποτέλεσαν βασικά κριτήρια για την εταιρεία ώστε να προχωρήσει στην νέα αυτή συνεργασία!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα BOXNOW Lockers λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια & υιοθετούν ένα μοντέλο λειτουργίας, που μειώνει τις εκπομπές ρύπων. Η plus4u αναζητά συνεχώς βιώσιμες λύσεις από την εισαγωγή και αποθήκευση των προϊόντων της έως την παράδοση τους στον τελικό καταναλωτή και στόχος της είναι να επιλέγει βιώσιμες επιχειρησιακές πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

TAGS:

close menu