Προϊόντα-Υπηρεσίες

Νέα Smartphones και φορετές συσκευές από την Xiaomi

Η Xiaomi ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς Xiaomi 13T και τη νέα σειρά έξυπνων φορετών συσκευών

Σε μια πανευρωπαϊκή εκδήλωση στο Βερολίνο η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά smartphones, Xiaomi 13Τ με στόχο να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και φωτογραφία επαγγελματικού επιπέδου.

Τόσο το Xiaomi 13T Pro όσο και το Xiaomi 13T διαθέτουν σύστημα τριπλής κάμερας με φακούς Summicron – σχεδιασμένους από κοινού με τη Leica. Περιλαμβάνει μια wide angle camera 50MP, με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 24 mm και ενός ασφαιρικού φακού 7P που έχει σχεδιαστεί για να συλλαμβάνει περισσότερο φως υποστηρίζοντας λήψη υψηλού δυναμικού εύρους, καθώς και έναν φακό telephoto 50MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 50 mm. Η ultra-wide-angle camera 12MP με ισοδύναμη εστιακή απόσταση 15 mm είναι ιδανική για τη λήψη πανοραμικών λήψεων και την απαθανάτιση εκπληκτικών τοπίων. Τροφοδοτούμενες από 100% DCI-P3 και οι δύο κάμερες των Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T έχουν ευρύτερο χρωματικό φάσμα που βοηθά στην αποτύπωση κάθε στιγμής με την χαρακτηριστική ποιότητα Leica.

Το Xiaomi 13T Pro προσφέρει εγγραφή βίντεο 10-bit LOG 4:2:0 H.265, που προσφέρει πρωτοφανή έλεγχο του χρώματος και των λεπτομερειών. Το προεγκατεστημένο Rec.709 LUT προσθέτει μια νότα επαγγελματικής μαγείας στα βίντεο σας, αποδίδοντάς τα με απαράμιλλη χρωματική ακρίβεια και οπτικό βάθος. Επιπλέον, το Xiaomi 13T Pro φέρνει τη δυνατότητα λήψης βίντεο 8K ενώ η wide angle camera 50MP υποστηρίζει OIS και EIS.

Οθόνη και Επεξεργαστής

Το Xiaomi 13T Pro και Xiaomi 13T προσφέρουν οθόνη CrystalRes 6.67” που υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης έως και 144Hz1 και ανάλυση 1.5K (2712 x 1220). Η σειρά Xiaomi 13T χρησιμοποιεί οθόνες υψηλής φωτεινότητας 1200nits που μπορεί να φτάσει σε επίπεδο φωτεινότητας μέχρι και τα 2600nits2. Επιπλέον προσφέρει κάλυψη 100% DCI-P33 με υποστήριξη 68 δισεκατομμυρίων χρωμάτων, παρέχοντας ολοκληρωμένη συμβατότητα HDR10+.

Το Xiaomi 13T Pro βασίζεται στον επεξεργαστή Mediatek Dimensity 9200+ και το Xiaomi 13T στον Dimensity 8200 Ultra, με το πρώτο να προσφέρει και γρήγορη φόρτιση 120W και το δεύτερο 67W σε μπαταρία 5.000 mAh. Και τα δύο μοντέλα είναι πιστοποιημένα αδιάβροχα κατά IP68. Το 13Τ Pro αναμένεται με τιμή γύρω στα 800 ευρώ.

Xiaomi Watch 2 Pro

Το Xiaomi Watch 2 Pro κυκλοφορεί με το Wear OS της Google με τη συσκευή να συνδυάζει εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις με μια μεγάλη μπαταρία, μια ενισχυμένη οθόνη και ένα σχεδιασμό που καλύπτει όλες τις ανάγκες για υγεία και ευεξία. Ένα από τα πιο ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Xiaomi Watch 2 Pro είναι η ενσωμάτωση της σουίτας της Google, συμπεριλαμβανομένων των Google Wallet, Google Maps και το Google Assistant, σε συνδυασμό με μια σειρά από λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας και ευεξίας.

Το Xiaomi Watch 2 Pro διαθέτει οθόνη AMOLED μεγέθους 1,43’’ και φέρει τον επεξεργαστή Snapdragon W5 + Gen 1 wearable platform. Επίσης προσφέρει σύνδεση LTE.

Xiaomi Smart Band 8

Το Xiaomi Smart Band 8 είναι το νέο μέλος της σειράς fitness band της Xiaomi. Η συσκευή διαθέτει πάνω από 150 λειτουργίες άσκησης, για να μπορούν οι χρήστες να επιλέξουν από μια σειρά αθλητικών μετρήσεων.

Η ανανεωμένη μπαταρία του στα 190mAh παρέχει αρκετή ενέργεια για 16 μέρες τυπικής χρήσης σε μια πλήρης φόρτιση. Επιπλέον, το νέο σύστημα fast-charging μειώνει το χρόνο φόρτισης σε μόλις μια ώρα, ώστε να μη χάνουν χρόνο οι χρήστες, περιμένοντας να γεμίσει.
Με αξιολόγηση προστασίας από το νερό 5ΑΤΜ , το Xiaomi Smart Band 8 είναι ανθεκτικό σε διάφορες συνθήκες. Ο νέος ενισχυμένος σχεδιασμός του περιλαμβάνει μια ευδιάκριτη οθόνη AMOLED στις 1,62 ίντσες με γυάλινο κάλυμμα CORNING GG3 και περίγραμμα NCVM, μεταλλικής υφής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ δυο χρωμάτων, Gold ή Graphite Black.

close menu