Πληροφορική

Νέα σελίδα για το επίσημο δίκτυο B2B συνεργατών της Canon

H Intersys παύει να είναι αντιπρόσωπος της Canon στην Ελλάδα, μια συνεργασία που ξεκίνησε από τη δεκαετία του '80.

Η Canon ανανεώνει και ενισχύει το δίκτυο B2B συνεργατών της σηματοδοτώντας μία νέα εποχή για το εμβληματικό brand με ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά.

Αναγνωρίζοντας τις ταχύτατα εξελισσόμενες ανάγκες της B2B αγοράς στην Ελλάδα, η Canon επενδύει στη στρατηγική αναδιοργάνωση και ανάπτυξη του εξουσιοδοτημένου δικτύου συνεργατών που προωθεί και υποστηρίζει τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες λύσεις της Canon στην ελληνική αγορά.

Μέσα από το πρόγραμμα συνεργατών της Canon, οι εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες διαθέτουν συνεχή πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις, εργαλεία και πλατφόρμες, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα της υποστήριξης των εξειδικευμένων στελεχών της Canon, με στόχο την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση των τελικών πελατών.
Οι παρακάτω συνεργάτες διαθέτουν κατ’ αποκλειστικότητα επίσημο B2B Service και απευθείας πρόσβαση στα επίσημα τεχνικά εργαλεία και portals της Canon, όπως π.χ. εργαλεία απομακρυσμένης παρακολούθησης μηχανών μέσω της πλατφόρμας e-maintenance της Canon.

Παράλληλα, ανάλογα με το επίπεδο πιστοποίησής τους, οι συνεργάτες είναι εξουσιοδοτημένοι να προωθούν και να διαχειρίζονται πλατφόρμες αναγνώρισης χρηστών και ελέγχου χρήσης (uniFLOW/uniFLOW Online platform) στο πλαίσιο της υποστήριξης των πελατών της Canon.

Εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι B2B πολυλειτουργικών εκτυπωτών, scanners, large format printers/plotters, υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων (Managed Print Document Services/BPS)και λύσεων αυτοματοποίησης και βελτιστοποίησης ροών εργασίας:

OpenSky

Eurosupplies

Diagramma

JM Solutions

Noulis

PrintSyst

Techniki Michanografiki

Εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι παραγωγικών εκτυπωτικών συστημάτων & παραγωγικών wide format συστημάτων:

OpenSky

ComPage

Εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι συστημάτων wide format – γραφικές τέχνες:

Chameleon Graphics

Επίσημοι Διανομείς Canon B2B προϊόντων για μεταπώληση:

InfoQuest

OpenSky

ComPage

Chameleon Graphics

Mπορείτε να αναγνωρίσετε τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Canon με ένα από τα παρακάτω λογότυπα ανάλογα με το επίπεδο συνεργασίας και πιστοποίησης που διαθέτουν εφόσον είναι ακόμα σε ισχύ και αναφέρονται ταυτόχρονα στην σχετική επίσημη ιστοσελίδα της Canon.

Με την ανανέωση του εξουσιοδοτημένου δικτύου συνεργατών, η Canon επισφραγίζει τη δέσμευση της στην υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, παρέχοντάς τους προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας αιχμής μέσα από καταρτισμένους, επαγγελματίες του χώρου. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα της ανάπτυξής τους και να προχωρήσουν στην πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, βασιζόμενες σε αξιόπιστους συνεργάτες.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών της Canon επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.canon.gr/business/where-to-buy/ η οποία θα επικαιροποιείται συνεχώς καθώς εξελίσσεται το δίκτυο της Canon. Για τυχόν διευκρινήσεις σχετικά με τους επίσημους συνεργάτες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Canon στο [email protected].

close menu