Επιχειρήσεις

Νέα ιστοσελίδα ACS με πλήρη λειτουργικότητα και από tablet ή κινητό τηλέφωνο

Προχωρά ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ACS, καθώς πρόσφατα «ανέβηκε» η νέα ιστοσελίδα της εταιρείας, στην οποία παρέχεται πλέον η δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει πλήρη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες, τα εργαλεία και τις λειτουργίες αυτής και μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet, προσφέροντας τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στην εξυπηρέτησή του και στην επικοινωνία του με την ACS.

Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας, μεταξύ άλλων, έχει τις παρακάτω δυνατότητες μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου:

arrowarrow
Online Pick-up “e-Κλήση Courier” arrow2 να στείλει ηλεκτρονικά αίτημα παραλαβής της αποστολής του από τον χώρο του, χωρίς τηλεφωνική κλήση σε κατάστημα.
arrow
“MyACS” arrow2 να έχει εξατομικευμένη πληροφόρηση σχετικά με τις αποστολές και τις παραγγελίες του, καθώς και πρόσβαση σε όλο το ιστορικό τιμολογίων και αναφορών με δυνατότητα λήψης στη συσκευή του.
arrow
“ACS Connect”arrow2 να προγραμματίσει, να διαχειριστεί και να ελέγξει όλες τις αποστολές του εύκολα και γρήγορα μέσα από οnline περιβάλλον, εφόσον είναι εταιρικός πελάτης (με κωδικό/πίστωση).
arrow
“ACS Web Business Tools” arrow2 αν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα, να έχει πρόσβαση στα εργαλεία που του επιτρέπουν την πλήρη διασύνδεση του eshop του με τα ψηφιακά συστήματα διαχείρισης της ACS, για την επαλήθευση διεύθυνσης του παραλήπτη, το tracking της αποστολής, τον υπολογισμό του κόστους αποστολής, τη δημιουργία και εκτύπωση voucher, την ανάλυση των αποδόσεων των αντικαταβολών του, καθώς και την ηλεκτρονική κλήση courier για την παραλαβή των αποστολών ή των επιστροφών του.

Δείτε όλες τις ψηφιακές λειτουργίες και υπηρεσίες της ACS στη νέα μας ιστοσελίδα www.acscourier.net

TAGS:

close menu