Στρατηγική Συνεργασία

Νέα εποχή στη συνεργασία Globe One Digital – Allianz European Reliance

Τη νέα εποχή στη στρατηγική συνεργασία τους εγκαινιάζουν η Globe One Digital, εκ των κορυφαίων digital marketing agencies στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, και η Allianz European Reliance, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα, που προέκυψε από την εξαγορά της εταιρείας Ευρωπαϊκή Πίστη από την Allianz SE και τη συγχώνευσή της με την Allianz Ελλάδος.

Αποτελώντας εδώ και μια πενταετία τον στρατηγικό συνεργάτη της Allianz Direct στην Ελλάδα σε θέματα digital marketing, η Globe One Digital αναλαμβάνει πλέον έναν διευρυμένο ρόλο, με στόχο να συνεισφέρει στην επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού της Allianz European Reliance, βοηθώντας τη να «ξεκλειδώσει» το επόμενο επίπεδο υπηρεσιών στο digital performance marketing και να διαμορφώσει νέα δεδομένα στον κλάδο.

Στη βάση της συνεργασίας, η Globe One Digital θα συνεισφέρει την 25ετή της πείρα και τεχνογνωσία, όσον αφορά στην προώθηση των ψηφιακών υπηρεσιών από εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου, προκειμένου να εξασφαλίσει στην Allianz European Reliance βελτιωμένες υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας, αξιοποιώντας καινοτόμες πρακτικές performance marketing και εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις. Με την καθοδήγηση της Globe One Digital, η Allianz European Reliance αποκτά έναν στρατηγικό εταίρο στην πορεία του ψηφιακού μετασχηματισμού της, με στόχο την ομαλή μετάβαση σε ηλεκτρονικά ασφαλιστικά συστήματα αιχμής προς όφελος των πελατών της.

«Η ασφαλιστική αγορά αντιπροσωπεύει έναν από τους πιο κρίσιμους τομείς εξειδίκευσης της Globe One Digital. Είμαστε περήφανοι που η Allianz European Reliance μάς εμπιστεύτηκε, ώστε να προχωρήσουμε μαζί προς το μέλλον. Η συνεργασία ανοίγει νέους ορίζοντες, με το success story της Allianz Direct να αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη της ικανότητάς μας να περιηγούμαστε στην πολυπλοκότητα της ασφαλιστικής αγοράς και να οδηγούμε τις εξελίξεις», σχολίασε αναφερόμενος στη συμφωνία ο κ. Καπετανάκης Νίκος, Γενικός Διευθυντής της Globe One Digital

Η εφαρμογή πρακτικών και στρατηγικών που βασίζονται στην απόδοση της επένδυσης, σε συνδυασμό με ψηφιακά επιχειρηματικά μοντέλα που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, έχουν ήδη αφήσει σημαντικό αποτύπωμα στην Allianz στην Ελλάδα.

Με δίκτυο που ξεπερνά τους 7.500 συνεργάτες, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, η Allianz European Reliance έχει ηγετική θέση στον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων και κατατάσσεται στην 5η θέση στη συνολική ασφαλιστική Αγορά, αποδεικνύοντας την ικανότητά της να ηγείται στον ανταγωνιστικό στίβο του ασφαλιστικού κλάδου.

Η εταιρεία διακρίθηκε διεθνώς το 2023  στο Interbrand Best Global Brands για 5η συνεχή χρονιά, ενώ αναγνωρίζεται ως «Loyalty Leader» για 8 συναπτά έτη, έχοντας ήδη ανακηρυχθεί το 2022 κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα στην Εξυπηρέτηση Πελατών και Συνεργατών, σύμφωνα με πανελλαδική έρευνα των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

«Αυτό το εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο επιτευγμάτων υπογραμμίζει το βάθος της συνεργασίας μεταξύ της Globe One Digital και της Allianz European Reliance, με στόχο πάντα την αριστεία στο ασφαλιστικό marketing. Η Globe One Digital αναλαμβάνει πλέον μια σειρά από νέες μετασχηματιστικές πρωτοβουλίες για την Allianz European Reliance, διαδραματίζοντας κεντρικό ρόλο στην ψηφιακή εξέλιξη της εταιρείας. Η επιτυχής πενταετής συνεργασία αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία οικοδομείται ο διευρυμένος ρόλος μας. Η δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την ανάπτυξη και την πρόοδο της Allianz European Reliance είναι αποφασιστική», πρόσθεσε ο κ.  Γιαννακάρης Πέτρος, Συνεργάτης & Επικεφαλής Επιτυχίας Πελατών

Καινοτόμα εργαλεία ψηφιακού marketing

Η Globe One Digital, ενισχύοντας τον ρόλο της ως στρατηγικού εταίρου της Allianz European Reliance, διευρύνει την πολυδιάστατη προσέγγισή της. Στη βάση της συνεργασίας τους, η Globe One Digital θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, την ενοποίηση όλων των καναλιών επαφής της Allianz European Reliance (ενοποίηση που αφορά τη European Reliance και την Allianz Ελλάδος) στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο τη δημιουργία ενός συνολικού ψηφιακού οικοσυστήματος, διασφαλίζοντας μια συνεκτική και ηχηρή παρουσία στα social media.

Παράλληλα, η ομάδα της Globe One Digital θα συνεχίσει την παραγωγή περιεχομένου για το brand Allianz European Reliance, μέσα από ένα μίγμα multimedia εργαλείων, με ισχυρή απήχηση σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn και εκείνες της Meta (Facebook, Instagram).

Έτερος στόχος της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι η ενίσχυση της δυναμικής του brand, μέσα από την υλοποίηση επιδραστικών στρατηγικών social media εκστρατειών, που υπερβαίνουν τις συμβατικές προσεγγίσεις.

H Globe One Digital, ως ο σταθερός εταίρος της Allianz, θα συνεχίσει, με δημιουργικές ιδέες και σκληρή δουλειά, να εξελίσσει διαρκώς τη συνεργασία, βάζοντας την υπογραφή στο ψηφιακό success story της Allianz European Reliance.

close menu