Στρατηγική Συνεργασία

Mobile Technology και Coca-Cola Τρία Έψιλον επεκτείνουν τη συνεργασία τους για εξοπλισμό logistics και service

Η Mobile Technology ανανέωσε τη συνεργασία της με την Coca-Cola Τρία Έψιλον, με σκοπό την προμήθεια εξοπλισμού για τις ανάγκες της εφοδιαστικής αλυσίδας της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και την πλήρη τεχνική υποστήριξή του. Το έργο περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως φορητά τερματικά, vehicle mount τερματικά, φορητούς εκτυπωτές αποδείξεων και βιομηχανικούς εκτυπωτές ετικετών. Πρόκειται για ανθεκτικά και εξειδικευμένα προϊόντα των Honeywell και Zebra Technologies που αποτελούν τους δημοφιλέστερους κατασκευαστές διεθνώς.

Το έργο θα υλοποιηθεί με τεχνολογικό συνεργάτη τη Mobile Technology, η οποία από το 2004 μέχρι σήμερα διαθέτει στην Coca-Cola Τρία Έψιλον εξοπλισμό logistics βάσει των εκάστοτε προδιαγραφών της εταιρείας, παράλληλα με 360° υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Υπενθυμίζεται ότι το 60% των 300 μεγαλύτερων επιχειρήσεων στην Ελλάδα εμπιστεύονται σταθερά τη Mobile Technology, ενώ το πελατολόγιό της απαρτίζεται από συνολικά 3.600 μικρές και μεγάλες εταιρείες.

Ως τεχνολογικός συνεργάτης που απευθύνεται σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση, η Mobile Technology προωθεί αξιόπιστα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλει ουσιαστικά τόσο στο μετασχηματισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών, όσο και στην αύξηση της παραγωγικότητας.

Επιχειρήσεις

close menu