Επιχειρήσεις

Μεγάλος διαγωνισμός, αποκλειστικά για κατόχους Ticket Restaurant, από την Edenred και τα My market!

«Στα MyMarket μπαίνεις με Ticket Restaurant, βγαίνεις με Aygo!». Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός, αποκλειστικά για κατόχους Ticket Restaurant, χαρίζει σε έναν υπερτυχερό, το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης, ένα Toyota Aygo X-City.

Η λύση Ticket Restaurant είναι η μοναδική λύση παροχής σίτισης, που εμπιστεύονται περισσότερες από 6,000 εταιρείες στην Ελλάδα. Με 250,000 δικαιούχους να χρησιμοποιούν καθημερινά τη λύση Ticket Restaurant για το γεύμα τους, η Edenred εξασφαλίζει μοναδικές προσφορές που μεγιστοποιούν την αγοραστική δύναμη των κατόχων των υπηρεσιών της και χαρίζει μοναδικά δώρα. Μέσα από μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες, όπως αυτή με τα My market, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην Ελλάδα, προσφέρει διαρκώς αποκλειστικά προνόμια στους πελάτες της και τους εργαζομένους τους.

Μαζί, Edenred και My market προσκαλούν τους κατόχους Ticket Restaurant να πάρουν μέρος σε ένα διαγωνισμό με ένα ξεχωριστό έπαθλο.

Έως 31 Δεκεμβρίου 2020, όλοι οι κάτοχοι Ticket Restaurant που πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους στα καταστήματα My market, συμπληρώνουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής στο myedenred.gr/car, και μπαίνουν στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο Toyota Aygo X-City.

Όσες περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιούν από 30€ και πάνω, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσουν το μεγάλο δώρο!

Ένας συναρπαστικός διαγωνισμός από την Edenred και τα My market, αναζητά τον υπερτυχερό που θα απολαύσει το νέο σπιρτόζικο, ευέλικτο και άνετο Toyota Aygo X-CITY για μοναδικές βόλτες στη πόλη.

close menu