Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση “Ποσειδώνια” 2022

Η interworks.cloud, ο κορυφαίος διανομέας και πάροχος υπηρεσιών cloud στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ήταν παρούσα στα Ποσειδώνια 2022, στο πλευρό του συνεργάτη της, ΤicTac. H Διεθνής Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια» ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουνίου, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία καθώς ο αριθμός επισκεπτών έσπασε ρεκόρ.

Η interworks.cloud ένωσε τις δυνάμεις της με τον συνεργάτη της Tic Tac απαντώντας στα ερωτήματα πολλών επιχειρήσεων του κλάδου γύρω από το cyber security και προτείνοντας λύσεις υψηλής προστασίας στον κυβερνοχώρο. Μάλιστα, η πραγματοποίηση ενός live workshop από την ομάδα της Tic Tac και της interwoks.cloud κατέδειξε το υψηλό ενδιαφέρον των επιχειρήσεων της ναυτιλίας να αυξήσουν την κυβερνοασφάλειά τους. Το workshop προσέλκυσε πολλούς από τους επισκέπτες και εκθέτες καθώς οι ομιλητές όχι μόνο μοιράστηκαν τους τρόπους με τους οποίους το ναυτιλιακό IT Infrastructure μπορεί να γίνει ανθεκτικό έναντι εισβολών Ransomware αλλά προχώρησαν και σε μία μικρή επίδειξη ολοκληρωμένων λύσεων Cyber Protection όπως αυτές της Acronis.

Ο Αντιπρόεδρος Πωλήσεων της interworks.cloud, Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, δήλωσε: “Η συμμετοχή μας στα Ποσειδώνια φέτος μέσω της φιλοξενίας του συνεργάτη μας Tic Tac στο booth της, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους καθώς ερχόμαστε όλοι μαζί πιο κοντά στις ανάγκες της αγοράς. Μέσα από τα ερωτήματα που δεχτήκαμε, είδαμε πως η κυβερνοασφάλεια αποκτά κυρίαρχο ρόλο στις βασικές ανάγκες των ναυτιλιακών επιχειρήσεων. Η ομάδα μας συνεχίζει να είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη των συνεργατών της υποστηρίζοντάς τους να παρέχουν προηγμένες λύσεις κυβερνοασφάλειας.”

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα επόμενα Ποσειδώνια ενδυναμώνοντας μέχρι τότε τους συνεργάτες μας με περισσότερες υπηρεσίες cyber protection.

close menu