Πληροφορική

Με 26 νέα συμβόλαια σε 5 χώρες ολοκλήρωσε το τρίμηνο η Convert Group

Όλες οι νέες συνεργασίες είναι με Πολυεθνικές των Κλάδων FMCGs & Consumer Healthcare

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για την Convert Group, την καινοτόμο Ελληνική εταιρεία που καθοδηγεί τις εξελίξεις στον κλάδο των Data & Analytics για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το Omni-channel retail των Καταναλωτικών και Consumer Healthcare αγαθών, καθώς ανακοίνωσε μία σειρά από νέα ετήσια συμβόλαια για τις πλατφόρμες της, eRetail Audit & eRetail Content και τις Υπηρεσίες της σε 5 χώρες.

Στους νέους πελάτες περιλαμβάνονται οι Bayer (GR), Beiersdorf (ES), FrieslandCampina (GR), GSK (IT, ES), ISDIN (ES), J&J (ES), Korres (GR), Lacer (ES), Mattel (GR), Melissa-Kikizas (GR), Ordesa (ES), Pierre Fabre (ES), Philip Morris International (UK), RB (ES) και Sarantis (GR). Νέα συμβόλαια με υφισταμένους πελάτες υπογράφηκαν με τους Abbott Laboratories (GR), Coca-Cola HBC (GR), Gerolymatos International (GR), Henkel (GR), J&J (GR), METRO (GR), Phillip Morris International (RO, PO, GR) και Pierre Fabre (GR) ενώ η εταιρεία κάλυψε αποτελεσματικά και την σημαντική ζήτηση για εκπαιδεύσεις στελεχών στο eCommerce και το omni-channel retail από εταιρείες στην Ευρώπη.

Έλενα Χαϊλαζοπούλου, Director of Product Innovation & Deputy CEO της Convert Group

Η Έλενα Χαϊλαζοπούλου, Director of Product Innovation & Deputy CEO της Convert Group δήλωσε σχετικά: «Αυτή η ξαφνική άνοδος του ηλ. εμπορίου δεν είχε προηγούμενο και τα γρήγορα αντανακλαστικά ήταν επιβεβλημένα. Υποδεχθήκαμε 26 νέα συμβόλαια από 5 χώρες και φυσικά αυτό έφερε πέρα από τον ενθουσιασμό μας και την ανάλογη πίεση στην ομάδα, όμως ήμασταν όλοι καλά προετοιμασμένοι. Είμαστε ευγνώμονες για τους συναδέλφους μας στην Convert Group που δουλεύουν τόσο σκληρά για να υποστηρίξουν Προμηθευτές και Λιανεμπόρους στις χώρες που έχουμε παρουσία, ώστε να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα με επιτυχία. Το επιχειρηματικό μας μοντέλο και η ηγετική θέση που έχουμε αυτή την στιγμή στην παγκόσμια αγορά ευνοούνται από την συγκυρία, καθώς βλέπουμε την έντονη ενίσχυση των online μεριδίων σε λιανεμπόριο και φαρμακείο σε σχέση με τα φυσικά τους δίκτυα.»

Η Convert Group μετασχηματίζει το οικοσύστημα του ηλ. εμπορίου με τις πλατφόρμες της eRetail Audit & eRetail Content σε συνδυασμό με τις Υπηρεσίες της, επιτρέποντας σε εταιρίες Καταναλωτικών και Consumer Healthcare  αγαθών να έχουν πρόσβαση σε πολύτιμα εμπορικά, marketing και τεχνολογικά δεδομένα που έχουν καθοριστικό ρόλο στη στρατηγική τους για άψογη παρουσία και αυξανόμενα μερίδια αγοράς στο ψηφιακό ράφι. Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι διέθεσε τις τεχνολογικές της υποδομές σε παγκόσμια κλίμακα ώστε να βοηθήσει τους Προμηθευτές με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν αυτή τη περίοδο: online διαθεσιμότητα προϊόντων, συνέπεια στην online παρουσία τους και επίβλεψη των τιμών ώστε να αποτραπούν φαινόμενα αισχροκέρδειας. Ταυτόχρονα, η Convert Group ξεκινά ένα νέο γύρο χρηματοδότησης, Series A, ώστε να αναπτυχθεί σε νέες αγορές όπως αυτές της Ρωσίας, της Γαλλίας, του Μεξικό και της Βραζιλίας εντός των επόμενων 18 μηνών.

close menu