Βραβεύσεις

«Μanager of the year» ο CEO της Sunlight Λάμπρος Μπίσαλας

Σημαντική διάκριση για τη Sunlight στις βραβεύσεις των κορυφαίων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου για το 2023

O διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Sunlight Λάμπρος Μπίσαλας αναδείχθηκε χθες «Μanager of the year», στο πλαίσιο του διαγωνισμού βράβευσης των κορυφαίων στελεχών του επιχειρηματικού κόσμου που ξεκίνησε το 2002.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία των υπουργών Εθνικής Οικονομίας-Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε: «Χωρίς την προσπάθεια των επιχειρηματιών, των στελεχών και των εργαζομένων δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη και προκοπή. Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη συμβαδίζουν σε όλο τον κόσμο και στη χώρα μας, και μέσω της επιχειρηματικότητας εξασφαλίζονται οι αναγκαίοι πόροι για την άσκηση κοινωνικής πολιτικής. Πρέπει να υπογραμμίζουμε τη συνεισφορά στην ανάπτυξη και την καινοτομία ορισμένων στελεχών που συμβάλουν περισσότερο από άλλους, γιατί η βράβευση λειτουργεί ως κίνητρο ώστε να υπάρχει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, επεσήμανε: «Ως πολίτης αυτής της χώρας που προέρχεται από το χώρο των πωλήσεων, συγχαίρω τους μάνατζερς. Σε αυτούς οφείλεται το γεγονός ότι σήμερα η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται με ρυθμό πολλαπλάσιο από την ΕΕ. Εμείς κάνουμε αυτά που πρέπει για να δημιουργήσουμε φιλικό περιβάλλον, περιβάλλον ασφάλειας για τον επιχειρηματία που θέλει να επενδύσει. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν έλθουν οι άνθρωποι της αγοράς που βάζουν το μυαλό, το όραμα, τη δουλειά».

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπογράμμισε: «Το πολύ ισχυρό μήνυμα που προκύπτει είναι ότι ο ιδιωτικός τομέας της Ελλάδας αλλάζει χάρη σε ανθρώπους σαν εσάς, με πάθος και έμπνευση. Αλλάζει, παράλληλα, και ο δημόσιος τομέας. Αυτό είναι το όραμα του πρωθυπουργού που ξεκίνησε την προηγούμενη τετραετία και συνεχίζουμε εμείς με εφαρμογές όπως ο ψηφιακός βοηθός του Δημοσίου που είναι βασισμένος στην τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης. Δοκιμάστε τον για να δείτε πώς θα είναι η επόμενη ημέρα της ελληνικής δημόσιας διοίκησης».

«Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλοι μαζί και καταφέραμε να φτιάξουμε μια εταιρεία που κάνει το 99 % του τζίρου στο εξωτερικό, δημιουργεί θέσεις εργασίας σε ακριτικές περιοχές και υπηρετεί κάτι περισσότερο από τη μεγέθυνση και τα κέρδη» σημείωσε ο κ. Μπίσαλας.

Η επικεφαλής της διοργανώτριας Slide2Open Communications Δέσποινα Τραυλού επεσήμανε ότι τα βραβεία απονέμονται ύστερα από αξιολόγηση που διενεργεί 50μελής κριτική επιτροπή με επικεφαλής τον κ. Μηνά Τάνε ο οποίος ήταν ο πρώτος βραβευμένος MANAGER OF THE YEAR το 2002, γεγονός που διασφαλίζει την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του θεσμού.

Απονεμήθηκαν συνολικά 25 βραβεία, καθώς διακρίθηκαν και μάνατζερς σε επιμέρους τομείς (μεταξύ άλλων marketing, επικοινωνία, κοινωνική υπευθυνότητα, υγιεινή-ασφάλεια, ψηφιακός μετασχηματισμός κ.α.).

Ο κατάλογος των στελεχών που διακρίθηκαν και βραβεύθηκαν βρίσκεται στη διεύθυνση https://manageroftheyear.gr/2023/winners-2023/

TAGS:

close menu