Retail

Αναβαθμίζει τα καταστήματά της η Cosmote

Τα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αναβαθμίζει η COSMOTE, με μια νέα φιλοσοφία που έχει στο επίκεντρο την ψηφιακή εμπειρία των πελατών της. Ήδη σε δεκαοχτώ νέα καταστήματα στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, την Αχαΐα, την Μεσσηνία, τα Ιωάννινα, τις Σέρρες και το Ηράκλειο Κρήτης οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίσουν από κοντά ό,τι πιο σύγχρονο τεχνολογικά υπάρχει. Στόχος είναι μέσα στη χρονιά να αναβαθμιστούν επιπλέον δώδεκα καταστήματα της εταιρείας.

Τα νέα καταστήματα υποδέχονται τον πελάτη σε ευχάριστους, οικείους χώρους, με μοντέρνα αισθητική και καινοτόμα υλικά. Διαθέτουν θεματικές ζώνες και νέες σχεδιαστικές γραμμές που διευκολύνουν την περιήγηση του πελάτη και αναδεικνύουν τη μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών του Ομίλου ΟΤΕ σε σταθερή τηλεφωνία, κινητή, internet και τηλεόραση. Επίσης, έχουν εμπλουτιστεί με περισσότερα live demos, ψηφιακές οθόνες και Social Media Walls που τα κάνουν ακόμα πιο διαδραστικά.

Οι καταναλωτές μπορούν να γνωρίσουν από κοντά high tech προϊόντα και να επιλέξουν εκείνα που τους ταιριάζουν στις ειδικά διαμορφωμένες βιωματικές γωνιές:

  • Smart Home: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος σπιτιού, με γρήγορες ταχύτητες internet, connectivity παντού και έξυπνες συσκευές που κάνουν το σπίτι πιο άνετο και λειτουργικό, πιο ασφαλές και μειώνουν το ενεργειακό του κόστος.
  • Fiber gaming zone: οι λάτρεις των οnline παιχνιδιών μπορούν να δοκιμάσουν νέες εφαρμογές που «τρέχουν» στα υπερσύγχρονα και κορυφαίας ποιότητας δίκτυα οπτικών ινών του Ομίλου ΟΤΕ, ανεβάζοντας την εμπειρία του gaming σε άλλα επίπεδα.
  • Fiber / 5G stage: μέσα από διαδραστικές οθόνες οι καταναλωτές γνωρίζουν τα οφέλη του fiber connectivity και του 5G.
  • COSMOTE TV: ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να ζήσουν από κοντά την κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία της COSMOTE TV και να επιλέξουν την smart TV τους.

Δίπλα στον πελάτη με εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας

Στα νέα καταστήματα, όπως και σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της COSMOTE, οι καταναλωτές, είτε είναι ιδιώτες είτε επιχειρήσεις, έχουν στο πλευρό τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που τους βοηθούν να επιλέξουν το κατάλληλο προϊόν με βάση τις ανάγκες τους. Με βαθιά γνώση των telecoms, οι άνθρωποι των καταστημάτων COSMOTE τους συμβουλεύουν και τους καθοδηγούν, πριν αλλά και μετά την πώληση. Ειδικότερα, οι Smart life coaches προσφέρουν άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στον ιδιώτη που θέλει να μάθει τα πάντα για τη συνδεσιμότητα προϊόντων & υπηρεσιών, ενώ, με τη βοήθεια του Business Expert, κάθε επιχείρηση μπορεί να επιλέξει τα ψηφιακά εργαλεία, τα προϊόντα και τα προγράμματα (σε σταθερή, κινητή τηλεφωνία, internet, υπηρεσίες cloud, τηλεφωνικού κέντρου, IoT) που θα την κάνουν πιο αποτελεσματική και πιο παραγωγική. Και όλα αυτά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Business lounge.

«Στην COSMOTE οδηγούμε τις εξελίξεις στη νέα ψηφιακή εποχή. Γι’ αυτό φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε, σε όλα τα contact points, την ψηφιακή εμπειρία που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Θέλουμε ο πελάτης που θα μπει στα καταστήματά μας να ζήσει από κοντά ψηφιακές εμπειρίες, να νιώσει καλά μαζί μας, να του δώσουμε ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του. Αξιοποιώντας το πάθος των ανθρώπων μας, και τα κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου ΟΤΕ, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον πελάτη, ιδιώτη και επιχείρηση, συμβάλλοντας σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο κ. Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer του Ομίλου ΟΤΕ.

Βιώσιμη ανάπτυξη στα καταστήματα COSMOTE

Η βιώσιμη ανάπτυξη αγκαλιάζει το σύνολο της στρατηγικής και των δράσεων του Ομίλου ΟΤΕ. Στο πλαίσιο αυτό, τα νέα καταστήματα COSMOTE υποδέχονται τον πελάτη σε ένα περιβάλλον που προάγει την ορθή χρήση των φυσικών πόρων και την κυκλική οικονομία, ενθαρρύνει τη βιώσιμη κατανάλωση και την κοινωνική υπευθυνότητα. Τα νέα καταστήματα διαθέτουν υλικά ανανεώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον, βιοφιλικό σχεδιασμό (Green Walls), LED φωτισμό που εξοικονομεί ρεύμα και οικολογικά δάπεδα. Η δε ποιότητα εσωτερικού αέρα εξασφαλίζεται με την εγκατάσταση μονάδων καθαρισμού αέρα με φίλτρα HEPA με στόχο την υγεία και την ευεξία εργαζομένων και πελατών. Εξίσου σημαντικό είναι ότι τα νέα καταστήματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την προσβασιμότητα σε άτομα με αναπηρία. Επίσης, υιοθετούν μια νέα, paperless νοοτροπία με ψηφιακές αποδείξεις που μειώνουν την σπατάλη χαρτιού, ενώ σε όλα τα καταστήματα έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης συσκευών.

close menu