Επιχειρήσεις

Intralot: Σε δύο άξονες η αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης

Οι άξονες αφορούν στο σχεδιασμό και στην παραγωγή τεχνολογικών λύσεων στον κλάδο των τυχερών παιγνιδιών και στον τομέα του operation

Την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε δύο άξονες εξετάζει  η Intralot, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν στελέχη της εταιρείας κατά τη διάρκεια ενημερωτικής συνέντευξης Τύπου.

Οι άξονες αυτοί, όπως ανέφερε ο CTO της Intralot, Κωνσταντίνος Φαρρής, αφορούν στο σχεδιασμό και στην παραγωγή τεχνολογικών λύσεων που παρέχει στον κλάδο των τυχερών παιγνιδιών καθώς και στον τομέα του operation, με σκοπό την κατανόηση του προφίλ των παικτών.

«Παρακολουθούμε πολύ στενά τις εξελίξεις στην τεχνολογία», δήλωσε ο κ. Φαρρής, σημειώνοντας πως η «Ιntralot έχει υλοποιήσει όλα αυτά τα χρόνια μεγάλης κλίμακας τεχνολογικά έργα σε προηγμένες χώρες του κόσμου» και πως «η τεχνολογία αποτελεί τον βασικό μοχλό της εξωστρέφειας μας».

«Αιχμή του δόρατος» αποτελεί το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας της Intralot, που βρίσκεται στην Παιανία, και στο οποίο απασχολούνται περισσότεροι από 300  Έλληνες μηχανικοί και εξειδικευμένα στελέχη. Στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός τους σε ποσοστό 10% κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας.

Σημειώνεται πως τελευταία προσθήκη στη «φαρέτρα» της Intralot αποτελεί η πλατφόρμα νέας γενιάς LotosX Omni, η οποία έχει αναπτυχθεί με τη χρήση των τεχνολογιών αιχμής (cloud, microservices, VM).

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει όλες τις νέες απαιτήσεις στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών. Μπορεί να υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια σε όλα τα κανάλια διάθεσης, την επώνυμη και ανώνυμη συμμετοχή των παικτών, τους σύγχρονους τρόπους πληρωμών, τη λειτουργία στο cloud ή on-premise, τη διασύνδεση και διαλειτουργικότητα με τρίτα συστήματα.

Η πλατφόρμα LotosX Omni βρίσκεται ήδη σε λειτουργία σε διάφορες χώρες, όπως η Ολλανδία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Κροατία και η Ταϊβάν

TAGS:

close menu