Τεχνολογίες

Info Quest Technologies: Νέα σειρά NComputing Thin Clients, βελτιστοποιημένη για το περιβάλλον Cloud της Microsoft

Η Info Quest Technologies, ανακοινώνει τη διάθεση στην Ελληνική αγορά της νέας σειράς RΧ Thin Clients της NComputing, που περιλαμβάνει μοντέλα ειδικά σχεδιασμένα και βελτιστοποιημένα για χρήση με τις υπηρεσίες Microsoft Windows Virtual Desktop (WVD) και Remote Desktop Services (RDS).

Τα νέα cloud-ready μοντέλα της σειράς RX, προσφέρουν την πλέον ασφαλή, αποδοτική και οικονομική λύση σταθμών εργασίας για οργανισμούς που χρησιμοποιούν το Microsoft WVD στο Microsoft Azure και τις υπηρεσίες Microsoft RDS, για απομακρυσμένη πρόσβαση στις επιχειρηματικές εφαρμογές και δεδομένα, μειώνοντας σημαντικά το συνολικό κόστος αξιοποίησης των λύσεων.

Τα νέα Thin Clients, είναι ιδιαίτερα μικρά σε μέγεθος και διαθέτουν ενσωματωμένη βάση VESA για να μπορούν να τοποθετηθούν πίσω από μία οθόνη ή κάτω από ένα γραφείο, χωρίς να καταλαμβάνουν χώρο στην επιφάνεια εργασίας. Συνδυαζόμενα με πληκτρολόγιο, mouse, μία ή δύο οθόνες και μία σύνδεση στο Internet, προσφέρουν μία εξαιρετική εμπειρία απομακρυσμένης πρόσβασης ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Το Wi-Fi διπλής ζώνης, το Gigabit Ethernet και οι υποδοχές USB προσφέρουν συμβατότητα με περιφερειακά όπως Web κάμερες, συσκευές ανάγνωσης καρτών μνήμης, συσκευές ήχου και εκτυπωτές. Η εξειδικευμένη εφαρμογή κεντρικής διαχείρισης τερματικών PMC της NComputing, εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ασφαλείας, ενώ η κατασκευή χωρίς κινούμενα μέλη εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία χωρίς προβλήματα. Και όλα τα παραπάνω σε κόστος εξαιρετικά χαμηλότερο από αυτό ενός PC ή laptop και με σημαντικά χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Με τη νέα σειρά Thin Clients RX, η NComputing παραδίδει μαθήματα Οικονομίας και Οικολογίας καθώς εξασφαλίζεται:

  • 75% οικονομία στο κόστος hardware
  • 75% οικονομία στο κόστος υποστήριξης και
  • 90% οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας

Η Info Quest Technologies και οι συνεργάτες της αξιοποιούν στις λύσεις Microsoft WVD & RDS που σχεδιάζουν τα νέα Thin Clients της σειράς RX, μεγιστοποιώντας το όφελος και την οικονομία για κάθε πελάτη τους.

close menu