Επιχειρήσεις

ICAP CRIF. To νέο όνομα της πρώην ICAP A.E. και των θυγατρικών της σε Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία και Κύπρο

Μετά την εξαγορά της ICAP A.E. και των θυγατρικών της από την CRIF, στις 23 Δεκεμβρίου 2021, ο Όμιλος μετονομάστηκε σε ICAP CRIF και στις τέσσερις χώρες που έχει τοπική παρουσία. Συνεχίζει δε να λειτουργεί ως μια ενιαία εταιρεία και να διοικείται από ακριβώς τα ίδια στελέχη.

Συνεπώς, η ICAP CRIF αρχίζει μια νέα εποχή, συνεχίζοντας την πολύ πετυχημένη ιστορία των 58 χρόνων της. Βάζει ψηλά τον πήχη, θέτοντας φιλόδοξα πλάνα περαιτέρω δυναμικής ανάπτυξης, που θα ενισχύσει την θέση της ως η ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά Λύσεων Πιστωτικού Κινδύνου και Επιχειρηματικής Πληροφόρησης στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Ως θυγατρική δε της CRIF, ενός παγκοσμίου εμβέλειας Οργανισμού, με 6.200 επαγγελματίες σε 40 χώρες σε 4 ηπείρους, η ICAP CRIF θα αξιοποιήσει στο έπακρο την πλούσια τεχνογνωσία και τις καινοτόμες λύσεις του παγκόσμιου ομίλου που πλέον ανήκει.

Μέσα στo πλαίσιο αυτό, το Credit Rating Agency της ICAP CRIF, εξακολουθεί να παρέχει ανεξάρτητα, αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας, στο ίδιο κανονιστικό πλαίσιο, χωρίς να έχει συντελεστεί καμία μεταβολή σε αυτό, πέραν της επωνυμίας του.

Παράλληλα, η εταιρεία ήδη προχωρά με γρήγορο ρυθμό στην εναρμόνιση της εταιρικής της Ταυτότητας, με άξονα τη νέα της εταιρική υπόσχεση (corporate tag line) “Together to the next level”. Το νέο λογότυπο της ICAP CRIF, ενσωματώνει περήφανα το παλιό λογότυπο του ομίλου εταιρειών ICAP, του βραβευμένου ως νούμερο ένα Superbrand στην ευρεία κατηγορία Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις, με το πολύ ισχυρό, παγκόσμια αναγνωρίσιμο λογότυπο της CRIF.

Στην ICAP CRIF, ως μέλος πλέον της μεγάλης οικογένειας CRIF, με περηφάνια καλωσορίζουμε την αναβαθμισμένη, νέα εποχή στη διαχρονική εξέλιξή της, ως μια σύγχρονη, δυναμικά εξελισσόμενη και καινοτόμα εταιρεία δημιουργίας και παροχής μοναδικών Επιχειρηματικών λύσεων αλλά και Εργασίας για Στελέχη που αναζητούν μια ολοκληρωμένη εργασιακή εμπειρία και προοπτικές διεθνούς σταδιοδρομίας υψηλών προδιαγραφών.

Ο Νικήτας Κωνσταντέλλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ICAP CRIF, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το νέο ταξίδι και πιστεύουμε ότι η νέα εποχή ΙCAP CRIF 3.0, θα είναι πολύ ωφέλιμη τόσο για τους πελάτες μας, καθώς θα έχουν πλέον πρόσβαση στις προηγμένες λύσεις CRIF, όσο και για τους Ανθρώπους μας, καθώς θα έχουν καλύτερες προοπτικές καριέρας σε ένα μεγάλο, πολύ επιτυχημένο και παγκόσμιο οργανισμό!»

close menu