Υλικό-Συσκευές

Η Xerox παρουσιάζει τον νέο ψηφιακό βοηθό εργασίας Altalink 8100 με ενσωματωμένη τεχνολογία ConnectKey

Η Xerox ανακοίνωσε τη νέα σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών (MFPs) Xerox AltaLink C8100  και Xerox AltaLink B8100 που υποστηρίζουν καλύτερα ένα πιο ευέλικτο περιβάλλον εργασίας και βοηθούν τις εταιρείες να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό με πρόσβαση στο οικοσύστημα εφαρμογών ConnectKey®.

Επιπρόσθετα από τις δυνατότητες εκτύπωσης, η σειρά AltaLink 8100 συμβάλλει στην επιτάχυνση της ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, με εξαιρετικά γρήγορη σάρωση έως και 270 εικόνων ανά λεπτό, καθώς και οπτική αναγνώριση χαρακτήρων (OCR) που επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν περισσότερη αξία από τις διαθέσιμες πληροφορίες. Σε συνδυασμό με τις εφαρμογές ConnectKey, που περιλαμβάνουν συνδέσεις με τις πιο δημοφιλείς λύσεις cloud, αυτοί οι εκτυπωτές μπορούν να υποστηρίξουν έναν τομέα ζωτικού ενδιαφέροντος των επιχειρήσεων, καθώς αυτές μετατρέπουν τη δραστηριότητα και τις διαδικασίες τους, από φυσικές σε ψηφιακές. Σύμφωνα με μια πρόσφατη παγκόσμια έρευνα για το μέλλον της εργασίας από τη Xerox, το 34% των επιχειρήσεων επιταχύνουν τα σχέδια του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, ως αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID-19.

«Η τεχνολογία ConnectKey μετατρέπει τους εκτυπωτές AltaLink C8100 & B8100 στους ψηφιακούς βοηθούς χώρου εργασίας που οι σύγχρονες επιχειρήσεις έχουν ανάγκη για να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Το περιβάλλον χρήστη, όμοιο με αυτό ενός tablet, επιτρέπει εύκολη και οικεία αλληλεπίδραση, ενώ ο χρήστης μπορεί ακόμα να επιλέξει να εκτυπώσει και από τις φορητές συσκευές του. Αυτοί οι βοηθοί εργασίας γεφυρώνουν το χάσμα ανάμεσα στον φυσικό και τον ψηφιακό κόσμο, με καινοτόμες εφαρμογές, όπως η μετατροπή χειρόγραφων σημειώσεων σε επεξεργάσιμα έγγραφα κειμένου, η αυτόματη μετάφραση εγγράφων σε περισσότερες από 45 γλώσσες ή η μετατροπή κειμένων σε αρχεία ήχου» ανέφερε ο Tracey Koziol, Αντιπρόεδρος Global Offerings της Xerox.

Σύμφωνα με την παγκόσμια εταιρεία ερευνών Quocirca, ένας έξυπνος πολυλειτουργικός εκτυπωτής αποτελεί έναν βασικό παράγοντα για την επίτευξη του ψηφιακού μετασχηματισμού, παρέχοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες και συστήματα πέρα από την ψηφιοποίηση και σε πιο περίπλοκες επιχειρηματικές διαδικασίες και αυτοματοποιημένες ροές εργασίας.

«Η πιο ολοκληρωμένη και έξυπνη πλατφόρμα για πολυλειτουργικούς εκτυπωτές είναι η τεχνολογία Xerox ConnectKey. Τα Xerox MFPs με τεχνολογία ConnectKey υποστηρίζουν μια σειρά από ψηφιακές, cloud και mobile ροές εργασίας, ενισχυμένες από ένα ευρύ οικοσύστημα εφαρμογών της Xerox και άλλων δημιουργών. Το Xerox App Gallery συνεχίζει την ανοδική του πορεία με περισσότερες εφαρμογές και διευρυμένη υποστήριξη προς τους προγραμματιστές» δηλώνει η Louella Fernandes, διευθύντρια της Quocirca.

Επιπλέον, ένα πιο ευέλικτο εργατικό δυναμικό ενδέχεται να οδηγήσει σε αυξημένα προβλήματα ασφάλειας. Η Xerox συνεργάζεται με κορυφαίους ειδικούς στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, όπως η McAfee και η Cisco, για να εξασφαλίσει ότι η σειρά εκτυπωτών AltaLink διαθέτει ολοκληρωμένη, ενσωματωμένη ασφάλεια, που προστατεύει τόσο τη συσκευή, όσο και το δίκτυο. Η ενσωμάτωση κορυφαίων λύσεων ασφαλείας, όπως λύσεις ασφάλειας πληροφοριών και διαχείρισης συμβάντων από τις McAfee, LogRhythm και Splunk απλοποιεί τις αναφορές και τη διαχείριση συμβάντων ασφαλείας.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η Keypoint – BLI απένειμε στο XeroxWorkplaceSuite και στις Connect Key εφαρμογές τα βραβεία «Σειρά Λογισμικού Απεικόνισης Εγγράφων της Χρονιάς» και «Εξαιρετική Λύση Διαχείρισης Εργασιών & Εκτύπωσης από Φορητές Συσκευές»

close menu