Εκδηλώσεις

Η Ξανθή Χασανίδου και ο Αντώνης Κυβέλλος είναι οι νέοι Designer που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό DESIGN CONTEST του CU OPEN ROOM@ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Οι νέοι Designer Ξανθή Χασανίδου και Αντώνης Κυβέλλος ήταν οι νικητές του διαγωνισμού “DESIGN CONTEST” που πραγματοποίησε το Vodafone CU, καλώντας νέους δημιουργούς να σχεδιάσουν το φοιτητικό πακέτο σύνδεσης CU, μέσω της πλατφόρμας του OPENROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Πιο OPEN από ποτέ, το Vodafone CU έδωσε τη δυνατότητα και το ερέθισμα σε νέους που ασχολούνται με το design, να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο σχέδιο και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Η Ξανθή Χασανίδου βγήκε πρώτη νικήτρια στον διαγωνισμό, κερδίζοντας την αποτύπωση του σχεδίου της με το όνομά της στη νέα CU Sim συσκευασία, χρηματικό έπαθλο αξίας €1.000, Unlimited DATA & λεπτά ομιλίας για έναν ολόκληρο χρόνο και μαζί με τον δεύτερο νικητή Αντώνη Κυβέλλο, μια δίμηνη πρακτική στην Youth ομάδα του CU.

Το CU αναγνωρίζει την ανάγκη για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη και θεωρεί χρέος του να κάνει το καλύτερο δυνατό για την επίτευξη αυτών των στόχων από νέους που θέλουν να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους. Έτσι, μέσα στο έπαθλο εντάσσει και δίμηνη πρακτική, προσφέροντας στους νικητές την ευκαιρία να εργασθούν στην ομάδα του CU ως UI/UX Designer Trainees με σκοπό να τους δώσει όλα τα εφόδια για την εκπαίδευση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους σε ένα diverse και inclusive εργασιακό περιβάλλον.

Το OPENROOM @ΡΟΜΑΝΤΣΟ είναι μια πλατφόρμα μέσα από την οποία το CU και το ΡΟΜΑΝΤΣΟ ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων και τη στήριξη που χρειάζονται σήμερα για να πραγματοποιήσουν τα δημιουργικά τους όνειρα.

Η διαδικασία οργανώθηκε και πλαισιώθηκε από τρία στάδια. Όλα τα σχέδια αξιολογήθηκαν από την τετραμελή Επιτροπή που συστάθηκε αποτελούμενη από εκπροσώπους του Vodafone CU και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου των τεχνών. Στη συνέχεια οι επικρατέστερες συμμετοχές πέρασαν από συνεντεύξεις με το HR τμήμα της Vodafone και τέλος, τα 5 τελικά design τέθηκαν σε υποψηφιότητα από το κοινό του Vodafone CU μέσα από τον Instagram account του CU.

Λίγα λόγια από τους νικητές

ΞΑΝΘΗ ΧΑΣΑΝΙΔΟΥ: “Εξερεύνηση, αναζήτηση, εξέλιξη ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά που ήθελα να εκφράσω μέσα από το σχέδιο μου. Απεικονίζοντας δυο ανοιχτές πόρτες από τις οποίες διάφορα στοιχεία ξεπροβάλλουν από το εσωτερικό τους, δίνεται η αίσθηση νεανικού αυθορμητισμού καθώς και η ανάγκη των ανθρώπων για νέες εμπειρίες αλλά και επικοινωνία. Κάπως έτσι, ορμώμενη και από τη δική μου περιέργεια και ανάγκη μου για νέες εμπειρίες αποφάσισα να πάρω μέρος στον διαγωνισμό του CU και να φτιάξω κάτι το οποίο θα ταυτίζεται με το open mindset, θα εκφράζει και θα εμπνέει τον κόσμο!».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΥΒΕΛΛΟΣ: «Ο διαγωνισμός «Design Contest» ήταν μια πρόκληση που ήθελα να πάρω και να εκφράσω την ιδέα της διαφορετικής οπτικής του κόσμου μας μέσω της επικοινωνίας. Στόχος μου ήταν να καταφέρω να μπω στην τελική 5αδα, οπότε η 2η θέση ανάμεσα σε άλλα 4 ταλαντούχα σχέδια ήρθε σαν θετική έκπληξη. Ανυπομονώ να αρχίσω την πρακτική μου στο CU και να εξελιχθώ παραπάνω σε κάτι που αγαπάω!».

Η τετραμελής κριτική επιτροπή αποτελούνταν από καταξιωμένους επαγγελματίες: τον Ηλία Γκάρλα, Creative Director στη Wunderman Thompson και Vodafone, την Αννέτα Κορμά, UI/UX Chapter Lead στη Vodafone, τον Βασίλη Χαραλαμπίδη, General Director του Bios, καθώς και τον Δημήτρη Φακίνο, General Director of European & Greek Design awards.

Stay #OPEN

close menu