Υλικό-Συσκευές

Η TP-Link με λύσεις Δικτύωσης για την online σύνδεση των ταμειακών μηχανών με την ΑΑΔΕ

Η TP-Link προσφέρει αποτελεσματικούς τρόπους δικτύωσης της επιχείρησής σας, είτε μέσω 3/4G, είτε μέσω σταθερής xDSL γραμμής, για την online σύνδεση των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεών σας με την ΑΑΔΕ.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τη νέα οδηγία της Αρχής, έως τις 31 Οκτωβρίου 2020, οι επιχειρήσεις θα πρέπει να αποσύρουν τις παλαιού τύπου ταμειακές μηχανές που δεν μπορούν να συνδεθούν online με την ΑΑΔΕ και να τις αντικαταστήσουν με αναβαθμισμένες ταμειακές μηχανές που θα έχουν τη δυνατότητα online σύνδεσης. Σύμφωνα με την οδηγία, από την 1η Νοεμβρίου, η έκδοση στοιχείων λιανικής πώλησης από τις παλαιού τύπου ταμειακές μηχανές συνιστά παράβαση.

Για τη συμμόρφωση με την οδηγία χρειάζεται όμως και καλή συνδεσιμότητα που να επιτρέπει τη χρήση νέων τηλεματικών εργαλείων, η οποία μπορεί να επιτευχθεί με το προσιτό κόστος που αναζητούν όλες οι επιχειρήσεις σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο.

TP-Link 4G Router: η καλύτερη λύση για εσωτερικές εμπορικές δραστηριότητες

Ο συνδυασμός της αξιοπιστίας και της σταθερότητας της σύνδεσης στο Διαδίκτυο με χαμηλό κόστος είναι εφικτός με τα routers που βασίζονται στα δίκτυα 3G / 4G. Έτσι, ακόμη και οι επιχειρήσεις χωρίς σταθερή τηλεφωνική γραμμή θα μπορούν να συνδέουν τις ταμειακές μηχανές τους με την ΑΑΔΕ με απλό, οικονομικό και νόμιμο τρόπο, απλά βάζεις την SIM Card στο 4G Router και έχεις Data Δίκτυο στην ταμειακή σου μηχανή. Τα TP-Link routers χρησιμοποιούν το δίκτυο 4G για να δημιουργήσουν μια αξιόπιστη σύνδεση με την οποία μπορούν να συνδεθούν όλες οι συσκευές που υπάρχουν σε ένα χώρο, όπως η ταμειακή μηχανή, αλλά και συσκευές όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εκτυπωτές, smartphone και tablet. Στην πραγματικότητα, έχοντας εξοπλιστεί με θύρες Ethernet, τα 4G routers της TP-Link μπορούν να παρέχουν ασύρματη και ενσύρματη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Η TP-Link προσφέρει μια πλήρη γκάμα 4Grouters ικανών να διαχειριστούν όλες τις ανάγκες της αγοράς όπως το TL-MR6400, με διπλή ενσωματωμένη κεραία για πολύ σταθερή σύνδεση έως και 150Mbps σε δίκτυο 4G.

Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης μοντέλα όπως τα Archer MR200 και TL-MR100.

TP-Link Φορητό Router: η καλύτερη λύση για ταξίδια ή υπαίθριες δραστηριότητες

Η TP-Link προσφέρει επίσης μια οικονομική και ευέλικτη λύση για κινητές ή εξωτερικές δραστηριότητες, το φορητό και επαναφορτιζόμενο Router.

Με τη σύνδεση της ταμειακής μηχανής με φορητό και επαναφορτιζόμενο Router το Wi-Fi Hotspot θα είναι επίσης διαθέσιμο.

Αυτές οι συσκευές καθιστούν δυνατή τη δημιουργία θύρας Ethernet για την ενσύρματη σύνδεση της ταμειακής μηχανής με τη χρήση ενός Wi-Fi Hotspot* για αποστολή δεδομένων. Σε περίπτωση απουσίας ηλεκτρικής πρίζας ή εν κινήσει, είναι δυνατή η τροφοδοσία του φορητού Router με powerbank, για σύνδεση ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

Η γκάμα περιλαμβάνει επίσης μοντέλα με διαφορετική ασύρματη απόδοση:

Το TL-MR3020 προσφέρει ασύρματη σύνδεση έως 300Μbps, ενώ ένα κουμπί εναλλάσσει τις λειτουργίες 3G / 4G, AP και WISP, για πρόσβαση στο Διαδίκτυο παντού.

Το TL-WR902AC προσφέρει ασύρματη σύνδεση διπλής ζώνης AC750 τελευταίας γενιάς, με ταχύτητες έως 433Mbps στα 5GHz και έως 300Mbps στα 2.4GHz.

Το TL-WR802N προσφέρει ασύρματη σύνδεση που φτάνει ταχύτητες έως 300Mbps στα 2,4GHz.

* Ορισμένα smartphones ενδέχεται να αποτρέψουν τη χρήση της λειτουργικότητας Hotspot με φορητό  Router.

Έχετε ήδη δρομολογητή, αλλά απέχει πολύ από το ταμείο σας;

Εάν διαθέτετε ήδη ένα router, αλλά δυσκολεύεστε να τον συνδέσετε στην ταμειακή σας μηχανή καθώς είναι τοποθετημένος πολύ μακριά από αυτή, η λύση είναι ένα Range Extender με ενσωματωμένη θύρα Ethernet. Συνδέστε το extender με το router σας πατώντας απλώς το κουμπί WPS, τοποθετήστε το κοντά στο ταμείο και χρησιμοποιήστε τη θύρα Ethernet για να το συνδέσετε στο δίκτυο.

Προτεινόμενα μοντέλα TP-Link Range Extender: TL-WA850RE, TL-WA855RE και RE200.

Επιχειρησιακές Λύσεις Δικτύωσης – Πολλαπλών ταμειακών μηχανών.

Οι νέες ταμειακές μηχανές, θα μπορούν να συνδέονται ακόμη και ανά λεπτό με το Taxis για να αποστέλλουν σε αυτό όλα τα δεδομένα των αποδείξεων που θα έχουν εκδοθεί. Για τις επιχειρήσεις που διαθέτουν περισσότερες από μία ταμειακές μηχανές, η TP-Link διαθέτει Δικτυακές Λύσεις που ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις, αλλά και την εγκατάσταση. Διαθέτει επίσης και ολοκληρωμένες λύσεις μη επαγγελματικής δικτύωσης.

close menu