Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η TP-Link ανακηρύσσεται ως ο Νο.1 πάροχος προϊόντων Wi-Fi στον κόσμο την τελευταία δεκαετία

Η TP-Link, ο κορυφαίος πάροχος προϊόντων δικτύωσης προϊόντων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, κατατάσσεται, σταθερά, ως ο Νο.1 πάροχος συσκευών WLAN παγκοσμίως τα τελευταία δέκα χρόνια, σύμφωνα με το IDC Quarterly Wireless LAN Tracker, Q4 2020.

Το πρόσφατο IDC WLAN Tracker, αποκάλυψε, ότι η TP-Link πούλησε 18 εκατομμύρια προϊόντα WLAN το 4ο τρίμηνο του 2020, καταλαμβάνοντας μερίδιο αγοράς της τάξης του 17,8% παγκοσμίως. Την τελευταία δεκαετία, εκτός από τη διατήρηση της πρώτης θέσης στην πώληση προϊόντων SOHO WLAN, η TP-Link σημείωσε σημαντική αύξηση στις πωλήσεις επαγγελματικών προϊόντων WLAN στις αγορές της Ευρώπης και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Με αυτό τον τρόπο, η TP-Link επαναλαμβάνει την καινοτομία που σημείωσε στις τελευταίες τεχνολογίες, όπως το Wi-Fi 6, to Wi-Fi 6E, το SDN και άλλες.

Σύμφωνα με πηγές της εταιρείας: «Η ανάδειξή μας ως ο κορυφαίος πάροχος προϊόντων WLAN τα τελευταία δέκα χρόνια, μας ενθαρρύνει όλους εμάς στην TP-Link να συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην προσφορά ισχυρών συνδέσεων στην καθημερινότητα ακόμα περισσότερων ανθρώπων. Μένοντας πιστοί στον στόχο μας για παροχή “Reliably Smart” λύσεων, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας στηρίζετε στην προσπάθειά μας να γεφυρώσουμε τον κόσμο μέσω των γρήγορων και των ανταποκρινόμενων δικτύων».

Πηγή: IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker, Q4 2020 (τα αποτελέσματα βασίζονται στους αριθμούς των παγκόσμιων πωλήσεων).

TAGS:

close menu