Βραβεία - Διακρίσεις

Η Tapo αναδείχθηκε Most Innovative Smart Home Application στα Network X Awards 2023

Η Tapo ανακοινώνει την ανάδειξή της ως την «Πιο Καινοτόμο Εφαρμογή Smart Home» (Most Innovative Smart Home Application) στα Network X Awards 2023, την κορυφαία εκδήλωση που επιβραβεύει την αριστεία στην βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών που πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 26 Οκτωβρίου στο Paris Expo Porte de Versailles, όπου συμμετέχουν εξειδικευμένοι  επαγγελματίες των τηλεπικοινωνιών από όλο τον κόσμο.

Η Tapo, με 13 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, προσφέρει αξιόπιστες λύσεις για το Έξυπνο Σπίτι με μότο «Έξυπνο, Ασφαλές και Εύκολο». Διαθέτει ποικιλία προϊόντων όπως έξυπνες πρίζες, κάμερες, λάμπες, ταινίες LED, κεντρικές μονάδες, αισθητήρες, διακόπτες και ρομπότ καθαρισμού συνεχίζοντας να καινοτομεί παρέχοντας κορυφαία ποιότητα και μια ευρεία γκάμα προϊόντων.

Ως νικητής της διάκρισης για την «Πιο Καινοτόμο Εφαρμογή Smart Home», η Tapo παραμένει πιστή στην καινοτομία και στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες και τους συνεργάτες της. Αναπτύσσοντας προϊόντα όπως η εφαρμογή Tapo for Pad και το Tapo Open API, που έχουν πιστοποίηση Matter, βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη και δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες συνεργασίες.

Με αφοσίωση στην ανάπτυξη του κλάδου, η Tapo είναι από τις πρώτες που εφάρμοσαν το πρωτόκολλο Matter. 25 προϊόντα Tapo, πιστοποιημένα από την CSA, υποστηρίζουν το Matter και είναι συμβατά με σημαντικά μέλη της CSA όπως η Apple, η Google, η Samsung και η Amazon. Το Matter διασφαλίζει οι έξυπνες συσκευές να είναι ευέλικτες, ελεγχόμενες σε διαφορετικές πλατφόρμες, να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα και να παραμένουν λειτουργικές εκτός σύνδεσης, ενισχύοντας την ασφάλεια και την αξιοπιστία του σπιτιού.

Η Tapo, επικροτώντας τις μελλοντικές καινοτομίες για το έξυπνο σπίτι, λανσάρει την εφαρμογή Tapo for Pad που προσφέρει στους χρήστες βέλτιστη εμπειρία. Με το Smart Home Manager, είναι εύκολο να οπτικοποιείτε, να προβάλλετε και να ελέγχετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές σε μία εφαρμογή με μεγαλύτερη οθόνη. Η προβολή εικόνας από πολλαπλές live κάμερες για ολοκληρωμένη ασφάλεια στο σπίτι, είναι πλέον εφικτή. Με το Innovative 3D Dashboard, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν τρισδιάστατο έξυπνο οικιακό χάρτη που προσομοιώνει τη διάταξη του σπιτιού τους και οπτικοποιεί τις έξυπνες οικιακές συσκευές τους για πιο ευφυή διαχείριση του έξυπνου σπιτιού.

Το Tapo Open API, για την καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών, επιτρέπει την πρόσβαση στη διαχείριση και τον έλεγχο των συσκευών ενός λογαριασμού από απόσταση μέσω του cloud ή με το παρεχόμενο SDK. Αυτό σημαίνει ότι οι τελικοί χρήστες μπορούν να ελέγχουν απευθείας τις συσκευές Tapo τους σε εφαρμογές και πλατφόρμες συνεργατών, γεγονός που προσφέρει μεγάλη ευελιξία για την ενσωμάτωση των προϊόντων Tapo στις προσφορές των συνεργατών. Με την λύση cloud-to-cloud, αφού συνδέσουν το cloud ενός συνεργάτη με το TP-Link Cloud, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση και να ελέγχουν τις συσκευές Tapo που είναι εγγεγραμμένες στο TP-Link Cloud καλώντας τα παρεχόμενα API. Οι συνεργάτες μπορούν να ενσωματώσουν το API SDK της Tapo στις εφαρμογές τους χρησιμοποιώντας τη λύση ενοποίησης cloud και εφαρμογών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ρυθμίσουν, να διαχειρίζονται και να ελέγχουν απευθείας συσκευές Tapo στην εφαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο της Tapo https://www.tapo.com/en/.

close menu