Επιχειρήσεις

Η Schneider Electric συμμετείχε στα Ποσειδώνια 2022 παρουσιάζοντας μία ολοκληρωμένη σειρά λύσεων για τη ναυτιλία

H Schneider Electric, ο ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης της ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε στην διεθνή, ναυτιλιακή έκθεση «Posidonia 2022», που πραγματοποιήθηκε από τις 6 μέχρι και τις 10 Ιουνίου, στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η εταιρεία παρουσίασε τις εξειδικευμένες λύσεις που διαθέτει οι οποίες εξυπηρετούν τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα από το πρώιμο στάδιο του σχεδιασμού αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής ενός πλοίου. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία παρέχει την δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου, προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο, μέσω ενός μόνο σημείου επαφής.

Το κοινό περίπτερο της Schneider Electric και της ΜSystems, εταιρεία που εξειδικεύεται στον χώρο της πληροφορικής και των ΙΤ λύσεων στην ναυτιλία, με σκοπό την διαρκή αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών της και την ικανοποίηση των πελατών της, αποτέλεσε πόλο έλξης για χιλιάδες επισκέπτες που ενδιαφέρονταν να μάθουν περισσότερα για το πως θα μπορούσαν να ενσωματώσουν πλήθος καινοτομιών σε κάθε επίπεδο λειτουργίας ενός πλοίου.

Η παρουσία της Schneider Electric στην έκθεση «Posidonia 2022» είναι ιδιαίτερης σημασίας, καθώς οι υπηρεσίες, τα προϊόντα και οι λύσεις που η εταιρεία προσφέρει στους συνεργάτες της στον τομέα της ναυτιλίας είναι ζωτικής σημασίας για τον κλάδο συνολικά. Αξίζει να αναφερθεί, ότι πιστή στην φιλοσοφία της ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης των πελατών της, η εταιρεία διαθέτει ένα εκτενές, παγκόσμιο δίκτυο, αποτελούμενο από περισσότερους από 6.200 πιστοποιημένους αντιπροσώπους παροχής υπηρεσιών και πάνω από 420 κέντρα επισκευών, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες 20.000 πλοίων που εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις λύσεις Schneider Electric.

close menu