Επιχειρήσεις

Η Schneider Electric για 2η χρονιά υποδέχεται νέα ταλέντα στο πλαίσιο του προγράμματος πρακτικής άσκησης “Βeyond Green Skills”

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, για ακόμα μία χρονιά στηρίζει έμπρακτα τους νέους στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα μέσα από το πρόγραμμα αμειβόμενης, 10-μήνης πρακτικής άσκησης, “Βeyond Green Skills”.
Το «Beyond Green Skills» είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric, σε συνεργασία με την Mantis Business Innovation στο πλαίσιο μίας συλλογικής προσπάθειας για υποστήριξη νέων ταλέντων, που διαθέτουν καθόλου έως δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Για την αξιολόγηση και τη σωστή επιλογή των νέων ταλέντων, η εταιρεία ανέπτυξε 4 θεματικές ενότητες, γύρω από τις οποίες οι συμμετέχοντες έπρεπε να παρουσιάσουν τις ιδέες τους.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούνιο και οι ενδιαφερόμενοι είχαν τρεις μήνες για να υποβάλουν την συμμετοχή τους και να διεκδικήσουν μία θέση πρακτικής άσκησης στη Schneider Electric. Η επιλογή που έγινε ύστερα από τη συγκέντρωση όλων των υποψηφιοτήτων και την ολοκλήρωση 2 γύρων συνεντεύξεων, οδήγησε τελικά στην επιλογή 5 νέων συναδέλφων που ξεκίνησαν το Νοέμβριο την 10-μηνη πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία, καλύπτοντας τις παρακάτω θέσεις:

• Data Center Systems Sales Trainee
• Project Management Trainee
• Smart Buildings Initiative Trainee
• Digital Transformation Trainee
• Digital Transformation Trainee

Στο πλαίσιο του καλωσορίσματος των 5 ταλαντούχων, τελειόφοιτων και αποφοίτων Πολυτεχνικών Σχολών που κατάφεραν να εξασφαλίσουν μία θέση στο πρόγραμμα, η εταιρεία διοργάνωσε ένα ζεστό καλωσόρισμα, στο οποίο είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τα στελέχη της εταιρείας.

Μέσω αυτής της ενέργειας η Schneider Electric, μια εταιρεία που πορεύεται με γνώμονα την καινοτομία, υπογραμμίζει την αξία της ένταξης νέων ταλέντων στο δυναμικό της ως αναπόσπαστο κομμάτι για την επιτυχία της. Η εταιρεία μέσα από την ευκαιρία που δίνει σε νέους ανθρώπους να συναναστραφούν με επαγγελματίες του χώρου και να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία και εφόδια, τους βοηθά στην εξέλιξή τους, ενώ και η ίδια φτάνει πιο κοντά στο ταξίδι της προς τη βιωσιμότητα, μέσω των καινοτόμων ιδεών τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις πρακτικής και το πρόγραμμα του Beyond Green Skills είναι διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος: https://se.mantisbi.io/#diadikasia

Επιχειρήσεις

close menu