Επιχειρήσεις

Η Samsung Electronics Hellas στο πλευρό της EYEONIX Α.Ε. για τη DEFEA 2021

Η Samsung Electronics Hellas βρέθηκε στο πλευρό της Eyeonix για την ενίσχυση της παρουσίας της στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας, DEFEA 2021. Συγκεκριμένα η εταιρεία παρείχε τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και λογισμικό.

Από τις 13 μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την κυβερνητική λύση «COMMAND» της Eyeonix, που παρέχει ασφαλείς ομαδικές επικοινωνίες χάρη στο Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της εταιρείας.

«Είναι χαρά μας να υποστηρίζουμε τη συμμετοχή της Eyeonix στη DEFEA 2021, μια διεθνή έκθεση υψηλού επιπέδου, όπου κορυφαίες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες παρουσιάζουν αμυντικά συστήματα εδάφους, θαλάσσης, αέρα και εθνικής ασφάλειας. Οι δυνατότητες της πλατφόρμας Samsung Knox σε συνδυασμό με τις λύσεις τεχνολογίας αιχμής που αναπτύσσει η Eyeonix, διασφαλίζουν πως ακόμα και οι πιο ευαίσθητες πληροφορίες παραμένουν ασφαλείς από κακόβουλα λογισμικά και online κινδύνους», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Επιλέξαμε στρατηγικά την αποκλειστική συνεργασία με τη Samsung, καθώς το σύστημα ασφαλών επικοινωνιών COMMAND που αναπτύσσουμε συνεργάζεται απόλυτα με όλα τα συστήματα και τις τεχνολογίες επικοινωνιών της Samsung (smartphones, tablets, έξυπνες οθόνες, KNOX) και επιτυγχάνει το μέγιστο βαθμό ασφαλείας για τους πελάτες. Eπιπρόσθετα, οι πελάτες μας απολαμβάνουν το κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών και υποστήριξης που παρέχει η Samsung μετά την πώληση. Οι τεχνολογίες της Samsung αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του συστήματός μας», δήλωσε ο Νικόλαος Χατζής, Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eyeonix.

Για τη Samsung αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα η ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών που προστατεύουν ό,τι είναι πιο σημαντικό. Και καθώς οι απειλές για την ασφάλεια εξελίσσονται, η Samsung δεσμεύεται για διαρκή εξέλιξη και καινοτομία, ώστε να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του μέλλοντος, διατηρώντας τα δεδομένα ασφαλή σε έναν κόσμο που «συνδέεται» όλο και περισσότερο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Samsung Knox, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.samsung.com/gr/business/mobile-solutions/knox-solutions/

close menu