Επιχειρήσεις

Η Profile Software συμμετέχει στο 12ο e-Government Forum ως Gold Sponsor

Η Profile Software, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Ετήσιο Συνέδριο e-Government Forum Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που θα διεξαχθεί στις 2-3 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Athens και παράλληλα σε ψηφιακή μορφή από τον Φορέα της Διοργάνωσης.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει στη Θεματική Ενότητα «Αρχές Ανάπτυξης και Τεχνολογίες Υλοποίησης Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» το έργο της Ψηφιακής Καταγραφής, Αποθήκευσης και Διάθεσης Πρακτικών Συνεδριάσεων Δικαστηρίων και Δράσεων Προβολής Πινακίων στους Πολίτες, με εισηγητή τον κ. Αδριανό Δρούγκα, Business Unit Director της Profile Software.

Το 12ο Ετήσιο Συνέδριο “e-Government Forum” με θεματικό άξονα «Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Δημόσιας Διοίκησης: Από την Μηχανογράφηση στις Ψηφιακές Πλατφόρμες» θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τα έργα που υλοποιούνται και δημιουργούν το νέο τοπίο του ψηφιακού κράτους, καθώς και τα οφέλη που απορρέουν από την απλούστευση των διαδικασιών, με στόχο τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δημοσίου τομέα και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η Profile Software διαθέτει σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία σε υλοποιήσεις μεγάλων και σύνθετων έργων πληροφορικής, καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στους τομείς της κεντρικής κυβέρνησης, του ευρύτερου Δημοσίου τομέα και της τοπικής αυτοδιοίκησης, προσφέροντας ολοκληρωμένες υλοποιήσεις που επικεντρώνονται στη βελτίωση εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μαντζαβινάτος, General Manager της Profile Software, αναφέρει ό,τι «η Profile Software έχει να επιδείξει πληθώρα επιτυχημένων έργων στον Δημόσιο τομέα, με απώτατο στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ο οποίος θα θέσει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης την χώρα μας. Η συμβολή της εταιρείας, κυρίως στην υλοποίηση μεγάλης κλίμακας έργων, αποσκοπεί στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος καινοτομίας που θα επιτρέψει στην οικονομία να αναπτυχθεί».

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας με φυσική παρουσία, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί εδώ και επισκεφθείτε το περίπτερο της εταιρείας με αριθμό C12.

Για τη συμμετοχή σας με ψηφιακή παρουσία, συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί εδώ  και επισκεφθείτε το ψηφιακό περίπτερο της εταιρείας εδώ.

Σχετικά με την Profile Software

Η Profile Software παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής στον χρηματοοικονομικό και ευρύτερο επιχειρηματικό χώρο του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα, με γραφεία σε σημαντικά χρηματοοικονομικά κέντρα και παρουσία σε 45 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αμερική και Αφρική. H Profile Software καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες των οργανισμών σε χρηματοοικονομικές (Financial Solutions) και επιχειρησιακές (Business Solutions) λύσεις λογισμικού, τόσο μέσω των ιδίων συστημάτων που αναπτύσσει όσο και μέσω διεθνών συνεργασιών.

Εκδηλώσεις

close menu