Προϊόντα-Υπηρεσίες

Η Nokia εμπλουτίζει τη σειρά βιομηχανικών συσκευών 5G

Η Nokia επεκτείνει την σειρά ανθεκτικών φορητών συσκευών με δυνατότητα 5G, σχεδιασμένες για να ενισχύουν την ασφάλεια και να διατηρούν τους εργαζόμενους συνδεδεμένους μέσω ιδιωτικών ασύρματων δικτύων σε επικίνδυνα και βιομηχανικά περιβάλλοντα.

Ο γνωστός κατασκευαστής σημείωσε σε δήλωσή του ότι ο εξοπλισμός είναι ειδικά προσαρμοσμένος για χρήση σε εγκαταστάσεις υψηλού κινδύνου, όπως ορυχεία, λιμάνια, χημικά εργοστάσια και υπεράκτιες πλατφόρμες πετρελαίου.

Η Nokia μάλιστα έχει αναπτύξει ένα ζευγάρι αντιεκρηκτικών τηλεφώνων σε συνεργασία με τον γερμανικό κατασκευαστή i.safe MOBILE. Οι συσκευές μπορούν να αναπτυχθούν με ασφάλεια σε επικίνδυνες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διατρέχουν κίνδυνο εκρηκτικών αερίων ή ατμών.

Όλες οι συσκευές χειρός 5G διαθέτουν δυνατότητες διπλής SIM και e-SIM με εναλλάξιμες μπαταρίες και οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα πλήκτρα για να ορίσουν ένα ειδικό κουμπί push-to-talk, επιτρέποντας στους εργαζόμενους να επικοινωνούν χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσουν εξοπλισμό ασφαλείας, όπως γάντια και κράνη.

Οι συσκευές χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Digital Automation Cloud της Nokia και συνοδεύονται από πακέτα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης συσκευών, επιτρέποντας στους διαχειριστές του πεδίου εργασίας να εφαρμόζουν πολιτικές ομάδας και διαχείριση κλίμακας σε ολόκληρο τον στόλο συσκευών.

Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν επίσης το Nokia Teams Comms, το οποίο ενημερώθηκε πρόσφατα για να συμπεριλάβει μια επιλογή ροής βίντεο και δημιουργίας ομαδικών κλήσεων.

close menu