Τεχνολογίες

Η mobile εφαρμογή επικοινωνίας του πολιτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ από την RDC Informatics

Το τμήμα υπηρεσιών WEB & MOBILE DEVELOPMENT της RDC Informatics ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της mobile εφαρμογής CNCSC, για λογαριασμό της Συνομοσπονδίας Ενώσεων του πολιτικού (μη-στρατιωτικού) προσωπικού του NATO (Confederation of NATO Civilian Staff Committees).

Το νέο app αποτελεί ένα μοναδικό ψηφιακό εργαλείο επικοινωνίας για τα μέλη του πολιτικού προσωπικού του ΝΑΤΟ σε ολόκληρο τον κόσμο, παρέχοντάς τους ένα γρήγορο και απλό τρόπο να παραμένουν ενημερωμένοι για όλα τα θέματα αρμοδιότητάς τους. Με εξατομικευμένη πρόσβαση και πλήθος ψηφιακών εργαλείων όπως οι έξυπνες ροές ενημέρωσης, το ημερολόγιο δραστηριοτήτων, οι προσωποποιημένες ειδοποιήσεις, η εφαρμογή παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον ενημέρωσης & συνεργασίας μεταξύ των μελών της Συνομοσπονδίας.

Η νέα εφαρμογή διατίθεται ήδη σε Google Play & Apple Store, απολύτως δωρεάν και έρχεται να προστεθεί στο portfolio επιτυχημένων mobile εφαρμογών της RDC Informatics.

Η RDC Informatics αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οργανισμό παροχής λύσεων και προϊόντων Πληροφορικής που σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει λύσεις τεχνολογίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επαγγελματικών χώρων & οργανισμών. Αναλυτικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.rdc.gr.

close menu