Υπηρεσίες

Η “Μεγάλη Απόσυρση” στη ΜediaMarkt για παλιά κλιματιστικά και ψυγεία

Απόσυρε τις παλιές σου συσκευές και αντικατάστησέ τις με νέες, στις καλύτερες προσφορές που έχεις δει

H MediaMarkt αγκαλιάζει το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω συσκευή» και προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους δικαιούχους να ανακυκλώσουν το παλιό τους κλιματιστικό, ψυγείο ή καταψύκτη, αντικαθιστώντας τα με ολοκαίνουριες συσκευές της επιλογής τους, με επιδότηση από 30% έως 50%!

Αν είσαι δικαιούχος του προγράμματος, στη MediaMarkt θα βρεις μεγάλη ποικιλία ενεργειακά αποδοτικών συσκευών, τις οποίες μπορείς να αποκτήσεις με δωρεάν μεταφορικά,  άμεσα! Αξιοποιώντας το πρόγραμμα ΑΝΕΤΑ της MediaMarkt θα έχεις την ευκαιρία να πληρώσεις με τον πιο ευέλικτο τρόπο, σε έως 36 δόσεις και χωρίς πιστωτική κάρτα, ενώ έχεις και την επιλογή επέκτασης εγγύησης Safetynet! H απεγκατάσταση της παλιάς συσκευής και η εγκατάσταση της νέας, πραγματοποιείται από έμπειρους, πιστοποιημένους τεχνικούς.

Μπες σήμερα στην ειδική ιστοσελίδα για να επιλέξεις τις συσκευές που επιθυμείς και να εξαργυρώσεις την αντίστοιχη ηλεκτρονική επιταγή (voucher) που θα εγκριθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του Προγράμματος. Επιπλέον, μπορείς  να δηλώσεις προς αντικατάσταση έως δύο κλιματιστικά, έως ένα ψυγείο και έως έναν καταψύκτη και θα πρέπει να παραδώσεις προς ανακύκλωση μία συσκευή της ίδιας κατηγορίας. Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η διαδικασία, πρέπει όλες οι συσκευές που δηλώνονται προς ανακύκλωση, να είναι τοποθετημένες και λειτουργικές.

Η προθεσμία για αγορές με χρήση των επιταγών του προγράμματος και, αντίστοιχα, με παράδοση των συσκευών προς ανακύκλωση, είναι η Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, ενώ επιστροφές ή ακυρώσεις συναλλαγών στο πλαίσιο του προγράμματος, πραγματοποιούνται έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Επισκέψου τώρα ένα κατάστημα MediaMarkt ή το mediamarkt.gr για να αλλάξεις την παλιά σου συσκευή με μία καινούργια και να βελτιώσεις τη καθημερινότητά σου, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού σου!

Και μην ξεχνάς: Αν δεν είσαι δικαιούχος, μην ξεχνάς ότι στη MediaMarkt μπορείς να αγοράσεις οικιακές συσκευές με δόσεις και χωρίς πιστωτική!

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή»
Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω συσκευή» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών με νέες, φιλικές προς το περιβάλλον και ενεργειακά πιο αποδοτικές. Η επιχορήγηση παρέχεται μέσω επιταγών (vouchers) του Προγράμματος, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αγορά νέας συσκευής σε καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών συσκευών και να καλύψουν ένα μέρος της συνολικής δαπάνης. Για κάθε αγορά νέας συσκευής με επιδότηση, δημιουργείται παράλληλα η υποχρέωση παράδοσης μίας παλιάς προς ανακύκλωση που ανήκει στην ίδια κατηγορία.

close menu