Βραβεία - Διακρίσεις

Η Linakis.digital πιστοποιείται με το ISO 9001:2015

Η Linakis.digital, ηγέτης στον τομέα του σχεδιασμού και της υλοποίησης ψηφιακών έργων αιχμής, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την πιστοποίησή της με το πρότυπο ISO 9001:2015 για την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η απόκτηση πιστοποίησης ISO 9001:2015 είναι για τη Linakis.digital αναγνώριση που επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας για την παροχή υψηλής ποιότητας έργων και υπηρεσιών και τη διασφάλιση της ικανοποίησης των πελατών της. Παράλληλα, η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει ότι η Linakis.digital τηρεί υψηλά πρότυπα ποιότητας και διαχειρίζεται τις διαδικασίες της με συστηματικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Το ISO 9001 είναι ένα πρότυπο διαχείρισης ποιότητας που θεσπίστηκε από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) και αφορά ένα σύστημα που ορίζει τις απαιτήσεις για την ανάπτυξη, υλοποίηση και βελτίωση των διαδικασιών που αφορούν την ποιότητα.

«Αυτή η πιστοποίηση αποτελεί ισχυρή επιβεβαίωση της επαγγελματικής μας εμπειρίας και της ικανότητάς μας να παρέχουμε εξατομικευμένες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Είναι αποτέλεσμα της σκληρής εργασίας και της αφοσίωσης της ομάδας μας στην εξασφάλιση της αριστείας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε», δήλωσε ο κος Βασίλης Λινάκης, CEO της Linakis.digital.

Η Linakis.digital είναι ένα κορυφαίο agency ψηφιακού μετασχηματισμού, που υλοποιεί έργα αιχμής με σκοπό την βελτιστοποίηση της ψηφιακής παρουσίας των πελατών της. Με περισσότερα από 70 έμπειρα στελέχη, προσφέρει υπηρεσίες digital strategy, Customer Experience, application development και μακροχρόνιας υποστήριξης. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες από διάφορους κλάδους, ενώ έχει αποσπάσει πολυάριθμες βραβεύσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

close menu